19 / 04 / 2024

En cazip 3 bağ evi projesi! 59 bin TL'ye!

En cazip 3 bağ evi projesi! 59 bin TL'ye!

Bağ evi konseptli projeler, ülkemizde henüz yaygınlaşmadı...



Residence ve çok katlı konut projelerinin arasında kendine ‘özel' bir yer edinen bağ evlerini sizler için araştırdık.

1- Areon Bağ Evleri- Areon Yapı- Bodrum Tuzla
      Fiyatı: 59.000- 120.000 TL

Sabah uyanıp camı açtığınıza tertemiz hava ile kucaklanmak, bahçeden toplayacağınız zeytinlerle kahvaltı keyfi yapmak özel bir zevktir… Eşsiz güzellikteki zeytin ağaçları, defne ağacının karşı konulmaz kokusu ve elinizi uzattığınızda koparabileceğiniz bir salkım üzüm… Areon Bağ Evleri, karmaşadan ve gürültüden uzakta ruhunu arındırmak isteyenler için tüm bu detayları hayata geçiriyor.

Bodrum'a 20, Milas/Bodrum Havaalanı'na 10 kilometre konumlandırılan Areon Bağ Evleri, hemen yanı başında balık lokantaları ve flamingolarıyla ünlü Tuzla ve Güvercinlik'e de 1 kilometre mesafede.

48 bin metrekare yeşil alana sahip projenin yaşam alanları zeytin, defne, badem ve selvi ağaçları ile süsleniyor.
Areon Bağ Evleri, Areon Yapı İnşaat tarafından Bodrum Tuzla'da hayata geçiriliyor. Projede, alanları 44 metrekare ile 91 metrekare arasında değişen konutlar, 59 bin TL'den başlayarak 120 bin TL'ye kadar yükselen fiyatlarla satılıyor.

Areon Bağ Evleri'nde taksitler 700 TL'den başlıyor. 6 ay sonra 3 bin TL peşinat veriliyor. 1 ve 2'nci yılsonlarında 3 bin TL ara ödeme yapılıyor. Kalan miktar teslim tarihinde ödeniyor 65 adet konut satışı yapılan yazık projede yüzde 40 peşinat isteniyor. Kalan miktar ise proje bitiminde ödenebiliyor. Bankalardan 10 yıla kadar vadelendirme yapılabiliyor.

60 bin metrekare arsa üzerinde 20 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Areon Bağ Evleri'nin yapımına Ekim 2009'da başlandı. Mayıs 2012'de tamamlanması planlanan Areon Bağ Evleri'nde 298 konut bulunuyor..

Bodrum Merkez'e 20, Uluslararası Milas Havaalanı'na 10 kilometre mesafede olan Areon Bağ Evleri, 3 kilometre uzaklıkta yer alan Güvercinlik'te özel bir plaja da sahip bulunuyor.

Projede evlerin bahçelerinin 150 metrekare civarında olması ve yetiştirilecek üzümler ile bağ evi konseptinde doğal yaşam, deniz ve huzuru bir araya getirmek hedefleniyor.

Areon Bağ Evleri'nde, 3adet yüzme havuzu ve güneşlenme terası, 2 adet çocuk yüzme havuzu, 2 adet sosyal tesis binası yer alıyor. Projede 48 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.

Tuzla'da 35 bin metrekare alan üzerinde inşaatına başlanan Bodrum'un en büyük AVM'si Flamingo Park AVM, Areon Bağ Evleri projesine 500 metre mesafede yer alıyor.
0216 550 00 65
www.areonbagevleri.com

2- Saklıbağ- A Yapı- Silivri Çantaköy Saklıbağ
Fiyatı:375.000 dolar- 430.000 dolar

İçindeki doğa sevgisini açığa çıkarmak için fırsat arayanlar, sanırız bu proje tam sizlik… Onlarca kuş türünü tanımak, leylek yuvalarını görmek, böğürtlen toplamak, at binmek, golf ve tenis oynamak, alabalık ve aynalı sazan yakalamak… Tüm bunlar için Saklıbağ projesi biçilmiş kaftan…

Sevdikleriyle bağ bozumu yaşamayı dileyen, yetiştirdiği üzümlerden şıra, pekmez, sirke ya da şarap yapmayı hayal eden, asma yapraklarından zeytinyağlı sarmalar hazırlamayı isteyenler için önerebileceğimiz Saklıbağ projesi, İstanbul'un kirliliğinden uzakta, 61 bağevinden meydana geliyor.

Silivri Çantaköy'deki Saklıbağ, A Yapı tarafından inşa ediliyor. İnşaatına Haziran 2009'da başlanan Saklıbağ'ın Kasım 2010'da teslim edilmesi planlanıyor. Evlerin yarısının bağ alanı yaklaşık bir dönümken, yarısının bağ alanı yaklaşık iki dönüm. Havuz, ahşap bağ ve köpek kulübesi isteğe bağlı olarak inşa ediliyor.

350 dönüm üzerinde 19 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Saklıbağ'da alanları 210 ile 315 metrekare arasında değişen bağ evlerinin fiyatları 375 bin dolar ile 430 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Saklıbağ projesi Türkiye'nin ilk bağevi projesi olma özelliğine sahip. 350 dönüm üzerine kurulu 18 delikli golf sahası ve her evin kendine ait bir üzüm bağı olması projenin en önemli özelliği.

Projede şıra yapımı ve korunması, pekmez yapımı, pekmez ürünlerinden örneğin pestil yapımı için uzmanlar yönetiminde bağcılık kursları düzenleniyor. Şarap meraklıları için ise kendi şaraplarını üretmeleri için kurs veriliyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı 130, Atatürk Havalimanı 80 kilometre mesafede olan proje, TEM 6'e, E-5'e 9 kilometre uzaklıkta yer alıyor.
www.saklibag.com
444 11 26

3- Akvaryum Bağ Evleri- YG İnşaat- Bozcaada
Fiyatı: 350.000 TL- 400.000 TL

Bozcaada'nın Güney sahilinde, Mermerburnu mevkiinde bağ evine sahip olmak ayrıcalıklı bir düştür. Bu düşe nasıl sahip olabileceğiniz ise satırlar aralarında gizli.

Akvaryum Bağ Evleri'nin ama teması, adanın doğal, tarihsel ve kültürel güzelliklerine katkı yapılması; küresel ısınma ortamı koşullarına alternatif doğal bir yaşam konsepti yaratılmasıdır. Üzüm bağları projenin kurgusunda önemli bir rol oynuyor ve bu nedenle, her evin ortalama 1700 metrekare olan bahçe büyüklüğünün yarısı bağ ekimine ayrılıyor.

YG İnşaat tarafından hayata geçirilen Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri, 98 bin 889 metrekare alanda 38 konuttan meydana geliyor.

Proje, Bozcaada'nın Güney sahilinde, Mermerburnu mevkiinde, evlere adını veren Akvaryum koyunda yer alıyor.

Alanları 120 metrekare olan 3+1 tipindeki konutlar 2 ayrı tipte bulunuyor.  A tipi evler, eğimin az olduğu alanlarda girişten 1 metre aşağıya inilerek düzenlenen mutfak ve yaşama bölümü önündeki terasla bütünleşerek manzaraya ve bahçe ile bağa açılıyor. Üst kata çıkıldığında yatma bölümüne geçiliyor. Giriş bölümünün üstü ise manzara terası olarak değerlendiriliyor. B tipi evler, eğimin daha yoğun olduğu alanlarda iki ayrı bahçe ile tasarlanıyor. Giriş ve giriş holü ile bütünleşen mutfak ve yaşama bölümü, bu katta düzenlenen açık teras ve üst bahçe ile manzaraya açılıyor. Alt katta düzenlenen yatma bölümü ise yine bu katta oluşturulan teras ve alt bahçe ile bütünleşiyor.

Fiyatların 350 bin TL ile 400 bin TL arasında değiştiği proje için birkaç banka ile görüşülüyor..

Bozcaada Akvaryum Bağ Evleri, Bozcaada merkezine 4 kilometre, denize ise 500 metre mesafede bulunuyor. SİT Kurulu ile hiçbir problemi olmayan ve imar izni alınan projede ilk etapta 8 konutun yapılacağı ve 1 yıl içinde teslim edileceği bildirildi.
www.akvaryumbagevleri.com
0532.235 21 03

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön