29 / 03 / 2024

Ende İnşaat Bilgisayar Yazılım Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ende İnşaat Bilgisayar Yazılım Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Saffet Gündoğdu tarafından kuruldu.




Ende İnşaat Bilgisayar Yazılım Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Saffet Gündoğdu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Ende İnşaat Bilgisayar Yazılım Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ş konusu; a ) İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı,ithalatı ve ihracatını bayilikler ve mümessillikler almak,kendine bağlı bayilikler kurmak ve bayilikler vermek. Her türlü nalburiye işleri yapmak. b ) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ende İnşaat Bilgisayar Yazılım Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Çamçeşme Mahallesi Aydınlı Cad.No:5 A Pendik 


Geri Dön