05 / 05 / 2024

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

Ender Ertan: İnşaat yatırımları aceleye getirilmemeli!

İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, ilçede yapımı devam eden yatırım ve projelerle ilgili konuştu. Ertan, ''İnşaat yatırımları seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli'' ifadelerini kullandı.



Konya-Afyon Karayolu üzerinde bulunan Akşehir'de  inşaatların üzerinden seçim çalışması yapıldığını ve aceleye getirildiğini iddia eden İyi Parti Akşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ender Ertan, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İstasyon Gazetesi'nde yer alan habere göre Ertan, “Malumunuz Akşehir’in Anıt Meydanı projesi inşaatı devam ediyor. Seçim dolayısıyla olsa gerek yerel basında da yetkililer bu gibi devam eden inşaatların üzerinden seçim çalışması yapıyor.Fakat bu tür inşaat yatırımları sırf seçim sebebiyle aceleye getirilmemeli, inşaatın yapılabilecek en sağlıklı zamanda yapılması ileriki tarihlerde insanlarımızın bu yapılardan zarar görmemesi için önemlidir. Muhtemelen yakın tarihte anıt alanında kalıpları hazırlanan otopark bölümünde beton döküm işlemi yapılacaktır, bizler bunun takipçisi olacağız zira hazır beton dökümünde her ne kadar betonun içine katkı maddeleri konsada beton atıldığı andan itibaren 72 saat içerisinde gece ve gündüz sıcaklığı +5 derecenin altında olmaması gerekiyor.

Bu konunun takipçisi olduğumuzu tekrar etmek istiyorum ve ileriki günlerde bunun dikkate alınmaması halinde gerekenlerin gerektiği şekilde yapılacağını ve Akşehirli  hemşerilerimizin de bu konuyu önemle takip etmelerini rica ediyorum.” diye konuştu.
 


Geri Dön