25 / 04 / 2024

Engincan Ural müteahhitliğe soyundu!

Engincan Ural müteahhitliğe soyundu!

Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan Ural, annesinin 1 milyon dolara aldığı ve 300 bin TL’ye dekore ettirdiği evinde yaşamaya başladı. Engincan, Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek satıyor.



Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural'dan olan oğlu Engincan Ural, lüks yaşantısıyla imrendirmeye devam ediyor. Giyim tarzıyla ikoncanlara rakip olan Engincan, Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü'nden mezun olmuştu.


Engincan'a annesi tarihi Doğan Apartmanı'ndan 1 milyon dolara bir daire satın almıştı. Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek satmaya başlayan Engincan, daireyi baştan aşağıya yenileterek satmayı planlayıp bu kararından vazgeçti. Daireye yaklaşık 300 bin TL'lik masraf yaptığı ortaya çıkan Engincan, bir süre önce evine yerleşti.


Doğan Apartmanı'nda Tarkan, Okan Bayülgen, Şener Şen ve Derin Mermerci gibi birçok ünlünün evi yer alıyor.



Engincan Ural müteahhitliğe soyundu!



Burada tek başına yaşamaya başlayan genç delikanlıya birçok yasak getirildi. Ural'a tarihi apartmanın yönetimi tarafından bazı uyarılar yapıldı. Herkesin ev sahibi olamadığı apartmanda daha çok ailelerin oturması nedeniyle Engincan'ın gece yarısından sonra yüksek sesle müzik dinlemesi, hayvan beslemesi, eve sürekli farklı misafirler getirmesi yasaklandı.


GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Sibel Can'ın oğluna aldığı evin yanı sıra Türkiye ve yurt dışında birçok yatırımı bulunuyor..




Takvim


Geri Dön