24 / 04 / 2024

Enpark, Beykent'in gelişiminde büyük bir rol üstleniyor!

 Enpark, Beykent'in gelişiminde büyük bir rol üstleniyor!

Enpark İnşaat tarafından Ankara'nın modern yüzü olarak nitelendirilen Çayyolu, Beykent'te inşasına başlanan Enpark, markalı konut projeleri arasında farklı bir konseptle konumlanıyor. Enpark, Beykent'in gelişiminde büyük bir rol üstleniyor...



ANKARA'nın en gözde bölgelerinden Beykent'te hayata geçirilen Enpark tüm donatılarıyla Ankara'da lüks ve estetiği bir arada sunuyor. Enpark İnşaat tarafından Ankara'nın modern yüzü olarak nitelendirilen Çayyolu, Beykent'te inşasına başlanan Enpark, markalı konut projeleri arasında farklı bir konseptle konumlanıyor. 


Enpark, konut projelerinde yer alan donatıların en iyi, en işlevsel, en şık, en güvenli, en keyifli gibi özelliklere sahip olarak yansıtıldığı bir proje olarak öne çıkıyor. Ankara'nın lüks konut projeleri arasında öne çıkan Enpark, Beykent'in gelişiminde büyük bir rol üstleniyor. 


Tamamının 4+1 ve 5+1 dairelerden oluştuğu Enpark'ta 300 metrekareden başlayan geniş ve konforlu bir yaşam alanı sunuluyor. Odaların büyüklüğünü ve yerlerini daire sahiplerinin belirleyebildiği projenin her katında iki daire yer alıyor. 


23.500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede bloklar 2.000 metrekareye konumlandırılırken, 21.500 metrekarelik alan peyzaja ayrılıyor. Sosyal yaşam ve spor alanları içinde yüzme havuzu, fitness center, tenis kortu, basketbol, futbol sahaları, bisiklet yolları, koşu ve yürüyüş yollarının yer aldığı Enpark'ta her daireye iki araçlık otopark alanı sunuluyor. 



Habertürk Gazetesi 


Geri Dön