16 / 04 / 2024

Enyap İnşaat Kuveyt'le tokalaştı!

Enyap İnşaat Kuveyt'le tokalaştı!

Enyap İnşaat, alanındaki öncülükleriyle yaşam alanı anlayışına kattığı yeni boyut ve müşterileri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratıyor. Enyap İnşaat Kuveyt ile tokalaştı.



Enyap İnşaat, deneyimli kadromuz ile 17 yıldır güven inşa ediyoruz. Enyap İnşaat, alanındaki öncülükleriyle yaşam alanı anlayışına kattığı yeni boyut ve müşterileri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratıyor. Müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği büyümüş örnek projeler sahibi bir kuruluş olmanın gururunu yaşıyor. Her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Enyap İnşaat projelerinde, yabancıların ilgi odağı olup, satın aldıkları konutları sabırsızlıkla bekliyorlar...


Enyap İnşaat yönetim kurulu başkanı Vedat MAVUZER, Kuveyt hükümetinin de güvenini kazanarak, 30 milyon dolarlık villa projesini karşılıklı imzaladılar. Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmeleri devam etmektedir. Enyap İnşaat, sağlam temellerle kurduğu yapılar sayesinde geleceğe emin adımlarla ilerliyor, kaliteli hizmet anlayışıyla yarınlarınız güvence altında.


Pek çok daire seçenekleriyle huzuru ve konforu sizler için yarattık. Ayrıcalıklı yaşam seçeneklerimiz için satış ofisimizi ziyaret edin. Enyap İnşaat proje ve detayları www.enyapinsaat.com dan görebilir ve inceleyebilirsiniz.

Satışta olan projelerinden;


İSTANBUL Beylikdüzü - BLUE RESIDENCE, Enyap İnşaat’ın kendi mülkü olan 5000 m2 lik arazisi üzerine inşa edilen Blue Resıdence; 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşmaktadır. Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Blue Resıdence, Suudi Arabistan Prens'inin almış olduğu 6 dairemiz birleştirilmiş ve 12+2 lik bir daire konsepti oluşturulmuştur. Projenin %80'i sahiplenmiş olup, satışta olan konutlar kaliteli yaşam alanı olmayı bekliyor. ( 150.000 TL. den başlayan fiyatlarla.)


BURSA Nilüfer - GARDEN LİFE: 62.000m2 lik arazi üzerine kurulumu olan Garden Life projesi 652 konut-16 bloktan oluşmaktadır. Modern şehircilik anlayışıyla ,deprem başta olmak üzere tamamen güvenlik öğeleri ön planda tutularak projelendirilmiş mimarisi ile standart olmayan ev seçeneklerine sahiptir. Garden Life projenin %85'i sahiplenmiş olup, satışta olan konutlar kaliteli yaşam alanı olmayı bekliyor. Hemen anahtar teslimlerini yapılacağı projenin, %75’i yeşil alana ayrıldı.(120.000 TL. den başlayan fiyatlarla.)



Geri Dön