26 / 04 / 2024

Epsa Yalıtım 'Mantoyap' ile dış cephede paket sistemi hizmet veriyor!

Epsa Yalıtım 'Mantoyap' ile dış cephede paket sistemi hizmet veriyor!

Bursa Her türlü ısı, su, ses, çatı ve cephe kaplama konusunda uygulama ve satış hizmeti veren Epsa Yalıtım, dış cephe yalıtımı için gereken tüm hizmetleri Mantoyap ile kullanıcıya tek seferde ve bir paket sistem olarak sunuyor...



BURSA Her türlü ısı, su, ses, çatı ve cephe kaplama konusunda uygulama ve satış hizmeti veren Epsa Yalıtım, dış cephe yalıtımı için gereken tüm hizmetleri Mantoyap ile kullanıcıya tek seferde ve bir paket sistem olarak sunuyor. Yaklaşık 250 çeşit ürüne sahip olduklarını belirten Epsa Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, bu ürünler arasına son olarak yerden ısıtma malzemelerini eklediklerini bildirdi. 


Mantoyap paket sistem ile binaları her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruma altına aldıklarını kaydeden Nurcan Özdemir, "Sistemde yer alan her bir bileşenin kalitesi, ısı yalıtım sisteminin performansını belirliyor. Mantoyap'ın içinde bulunan tüm ürünler 10 yü Epsa güvencesindedir. Epsa'nm mantolamayı tek elden çözüme ulaştıran yalıtım sistemi Mantoyap'la aile ve ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz" dedi. Düşük kaliteli ürünlerin yaşam konforunu azaltmasının yanı sıra, ek maliyetler getirerek bütçeye daha çok zarar verdiğini anımsatan Özdemir, "Yalıtım, ısıtma ve soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50'ye varan tasarruf sağlar. Isı yalıtımı uygulaması maliyeti, bir binanın toplam inşaat bedelinin yüzde 3'ü ila 5'i kadardır. Yalıtım sistemi, birkaç yüda maliyetini karşılıyor. Bina ömrü boyunca tasarruf sağlıyor" diye konuştu. 

Barakfaki Sanayi Bölgesi'nde 14 bin metrekareye ulaşan iki üretim tesisinde faaliyet gösterdiklerini aktaran Nurcan Özdemir, 150 büyük bayi kanalı ve 40 kişilik istidam ile hizmet verdiğini iletti. Epsa'nın, ayrıca inşaat sektöründe Burpor, Nurpor, Ataboardve ambalajda ise Ecepackmarkalarıyla faaliyet gösterdiğini anlatan Özdemir, yüzde 100 yerli sermayeli firmanın ArGe'ye verdiği önemle yeni ürünler geliştirmeye devam ettiğini bildirdi. Özdemir, Epsa'nın ısı yalıtım levhası üzerine yüksek tutunma gücüne sahip, nefes alabilen, iklim koşulları ile mücadele edebilen uygulumulurının suya ve darbelere dayanıklı olduğunu iletti. 



Dünya Sektörel Ek 


Geri Dön