24 / 04 / 2024

ERA, Türkiye'nin ilk gayrimenkul akademisini açıyor!

ERA, Türkiye'nin ilk gayrimenkul akademisini açıyor!

ERA Türkiye, Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisinde sektöre deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi ve eğitimlerin sonunda da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika vermeyi planlıyor...



Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisinde sektöre deneyimli uzmanlar yetiştirmeyi ve eğitimlerin sonunda da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika vermeyi planlıyor.


Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ERA Akademi ile Türkiye’de bir ilke imza atarak sektörde dönüşümü başlatıyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi’nde hizmete giren ERA Akademi, alanında uzman kadroların ERA’ya özel metodolojilerle hazırladığı eğitim programları ile genç nesil gayrimenkul danışmanları yetiştiriyor. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek kapasiteye sahip olan ERA Akademi, Türkiye’de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunan yapısıyla bir ilki gerçekleştiriyor.

  

Gayrimenkul danışmanlığına, ERA Akademi ile yetişmiş iş gücü sağlanıyor

ERA Türkiye'nin gayrimenkul sektöründe her alanda yeni uygulamalar başlattığını, bu çalışmalarla güven ve kalite çıtasını bir adım daha yukarı taşıdıklarının altını çizen ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “Gayrimenkul danışmanlığı konusunda en kritik konu olan yetişmiş işgücü sağlanmasıdır. Bu amaçla sektörde tecrübeli uzmanlar tarafından mesleki eğitimler verdiğimiz, Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisi olan ERA Akademi’yi kurduk. Bu girişim, sektörün ihtiyacı olan eğitimli gayrimenkul danışmanı kazandırılmasında önemli bir adımdır. ERA Türkiye'deki uzman kadromuzla bu alanda öncü olmaktan dolayı mutluyuz. ERA Akademi’de sunulacak eğitim programlarının yanı sıra girişimcilik ve sektörel seminerler hazırladık. Kapsamlı, yenilikçi, farklı ve öncü olması için emek harcadık. İleri düzey eğitimlerimizin, kentsel dönüşüm, proje pazarlama, yabancılara satış, gayrimenkul hukuku ve daha birçok konuyu kapsamasını planlıyoruz. ERA Türkiye çatısı altındaki tüm ofislerimize ve gayrimenkul danışmanlarımıza ücretsiz eğitim fırsatı sunuyoruz. ERA Akademi’nin tüm katılımcılarına, eğitimlerin sonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika vermeyi planlıyoruz. Yıl içinde rutin olarak gerçekleştirdiğimiz tüm sektör ilgililerine yönelik ‘Kariyer Günleri’, ‘ERA Sohbetleri’, ‘Girişimcilik Günleri’ ve ‘Açık Kapı Sohbetleri’ ile bilinçlendirme ve eğitim konusunda üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimize inanıyoruz” diyerek eğitimlerin hem ERA Türkiye hem de sektörün gelişimi için önemine dikkat çekti.

Mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancıların Türkiye’de gayrimenkul alınımının artacağını bildiren Ekşioğlu; “ERA Türkiye bu alanda fırsatları, uzman gayrimenkul danışmanları ile en iyi şekilde değerlendirebilecek durumda. Ayrıca bu gücümüzle, kentsel dönüşüm, artan konut arzı ve özellikle konut projeleri için gereken nitelikli danışmanlık hizmetleri sunmayı ve ERA Akademi ile bu alanda uzman ve güvenilir gayrimenkul danışmanları yetiştirmeyi hedefliyoruz. Türkiye'nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi olan ERA Akademi ile sektörü başka bir boyuta taşıdığımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.




Geri Dön