29 / 03 / 2024

ERA Türkiye’nin Kurucusu Can Ekşioğlu UFRAD Yönetim Kurulu’nda!

ERA Türkiye’nin Kurucusu Can Ekşioğlu UFRAD Yönetim Kurulu’nda!

ERA Türkiye’nin Kurucusu Can Ekşioğlu UFRAD Yönetim Kurulu’nda. Türkiye’deki franchising sisteminin tek çatı örgütü olan UFRAD’ın Yönetim Kurulu'na gayrimenkul sektörünü temsil etmek üzere Can Ekşioğlu seçildi.



Türkiye’nin ilk ve tek franchising derneği olan UFRAD’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulunda ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul sektörünü temsil etmek üzere yönetim kuruluna seçildi. 

ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu UFRAD’ın ülkemizdeki yatırımcıların markalaşmaya yönlendirilmesi, yerli markaların teşvik edilerek uluslararası pazarlarda yer edinmesi ve rekabet şansı yakalamaları açısından önemli katkıları bulunduğunu belirtti. 

Gayrimenkul sektörü bu işe yeni başlayacak girişimciler için çok daha güvenli

Franchising konusunda gayrimenkul pazarının, yatırım fırsatlarında en yüksek tercih edilme oranına sahip olan sektör olduğunu belirten ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “ Gayrimenkul danışmanlığında yatırım maliyetleri ve giderleri oldukça düşük, kar marjı ise diğer sektörlere kıyasla çok daha yüksektir. Sektörün sağladığı fırsatların yanı sıra, bu alanda denenmiş ve başarı kazanmış bir iş modeli ile yola çıkmak, bu işe yeni başlayacak girişimciler için çok daha güvenilir ve sağlam bir yoldur” şeklinde konuştu. Ekşioğlu ayrıca “Franchising firmaları ile bayileri arasındaki iletişimi ve etkileşimi güçlendirerek mutlu ofis, mutlu bayi, mutlu çalışan bağını güçlendirecek faaliyetlerle sektöre katkıda bulunacağız” dedi.



Geri Dön