26 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar, Bakanlık çalışanlarıyla bir araya geldi!

Erdoğan Bayraktar, Bakanlık çalışanlarıyla bir araya geldi!

Erdoğan Bayraktar, Bakanlık çalışanlarıyla bir araya geldi ATO Conresium'da gerçekleştirilen yemeğe Bakanlık çalışanları, aileleriyle katıldı. TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı’nın sahne aldığı yemekte, Bakan Bayraktar söylenen şarkılara eşlik etti...





Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlık çalışanları ile personel moral yemeğinde bir araya geldi.


ATO Conresium'da gerçekleştirilen yemeğe Bakanlık çalışanları, aileleriyle katıldı. TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı’nın sahne aldığı yemekte, Bakan Bayraktar  söylenen şarkılara eşlik etti. Yemekte konuşan Bakan Bayraktar, çalışanlarına hayatın neresinde olursanız olun  hayatın keyfini, hayatın tadını çıkarın nasihatinde bulundu. Farklılıklarımız zenginlik olarak benimsememiz gerektiğini söyleyen Bakan Bayraktar, “Biz hep beraber Türkiye’yiz.  Rol biçilen bir ülke değil, ana aktör olan bir ülke olmak zorundayız” dedi.


“Bizden çok büyük beklentiler var”


Bakan Bayraktar konuşmasında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 61. hükümet döneminde yeni bir bakanlık olarak kurulduğunu bu yeni bakanlıktan Türkiye’nin çok büyük beklentileri olduğunu söyledi. Bakanlıkta, özel sektör dinamizminde heyecanlı, titiz bir yapı oluşturduklarını ifade ederek   şunları söyledi:


 “ Bakanlığımız yeni bir bakanlık olmasına rağmen 75 milyonluk Türkiye’nin hafızasına kazınmıştır. Yaptıklarımız insanlar tarafından biliniyor, takdir ediliyor. Bakanlığımıza verilen bir çok görevler var.  Esas  itibari ile bizim Bakanlığımız kurulmadan önce Hükümetimizin Yaşanılır Çevre ve Marka Şehirler misyonu üzerine kuruldu. Dünyanın şu anda en önemli maddesi olan çevre bizim en önemli işimiz oldu. Çevrede çok büyük adımlar attık. 166 noktada online takip  sistemi ile bütün Türkiye’de   hava kalitesini anında  ölçüyoruz ve gerekli tedbirlerin alınmasını sağlıyoruz. Çevre konusunda nokta nokta Türkiye’yi daha ileri taşıyacağız”


"Kentsel dönüşüm son derece önemli”


5 Ekimde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kentsel dönüşüm tüm Türkiye’de dalga dalga yayıldığını ifade eden Bakan Bayraktar, kentsel dönüşüm için bir takım kafasının arkasında karışıklık olan ifadeleri karşılık bulmadığını belirtti. Bayraktar, “Vatandaşımız kentsel dönüşümü benimsemiştir. Gönüllük esasına göre kentsel dönüşüm yürütülüyor. Neredeyse 200 bin konut ve iş yerini yıktık. Yılbaşı itibari bu sayı çok daha yukarılara taşınacak” dedi. Gecede engelli Bakanlık çalışanı Yusuf Akgül, ağzı ile çizdiği portresini Bakan Bayraktar'a hediye etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Türk sanat müziği sanatçısı Muazzez Ersoy da Bakanlık çalışanları ve ailelerine keyifli anlar yaşattı. 


Geri Dön