27 / 04 / 2024

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.



Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL'lik destek verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kampanyaya, Erdemir 5,5 milyon TL, Erdemir Maden ise 2,5 milyon TL olmak üzere toplam 8 milyon TL'lik katkı sağladı.

Erdemir tarafından yapılan açıklamada, tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs salgınının etkilerinin en aza indirilmesi için düzenlenen kampanyaya bağışta bulunulduğu belirtilerek "Cumhurbaşkanlığı bünyesinde hayata geçirilen kampanya kapsamında büyük küçük demeden yapılan her bir destek büyük önem taşıyor. Erdemir ve Erdemir Maden olarak böyle anlamlı bir kampanyaya destek vermekten dolayı gurur duyuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada, kampanyanın özellikle koronavirüs salgını sebebiyle faaliyetini geçici süreliğine sonlandıran iş kollarında çalışanlara ve diğer ihtiyaç sahiplerine destek olunması amacıyla gelir yaratılması konusunda büyük önem taşıdığı belirtildi.

Erdemir'in ayrıca Ereğli Kaymakamlığı ile iş birliği içerisinde bölgede hizmet veren sağlık çalışanlarına Erdemir Konukevi'nde konaklama imkanı sunduğu belirtilen açıklamada, bölgede çeşitli lokasyonlarda konaklayan sağlık çalışanlarına yemek servisinde bulunan Erdemir'in, Ereğli Vefa Koordinasyon Grubu'nun 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara yönelik çalışmalarına katkı sağlamak üzere şoförlü araçları ile ulaşım hizmeti verdiği bildirildi.

 

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!


Geri Dön