28 / 03 / 2024

Erguvan Sitesi'nde 30 yıla kadar Şeker Finans'tan 0,99 faiz kampanyası! 76 bin 500 TL'ye!

Erguvan Sitesi'nde 30 yıla kadar Şeker Finans'tan 0,99 faiz kampanyası! 76 bin 500 TL'ye!

Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nden ev sahibi olmak isteyenleri kaçırılmaz bir fırsat bekliyor. Erguvan Sitesi'nden ev almak isteyenlere 30 yıla kadar Şeker Finans'tan 0,99 faizli kredi imkanı sunuluyor. Kira öder gibi ev sahibi olanların dai



13 Ekim 2011; Çerkezköy'de 436 bin metrakarelik alan üzerine kurulmaya başlayan Narin Park'ın ilk etabı olan ve halen 234 ailenin yaşadığı Erguvan sitesinde ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sağlanıyor. İstanbul'a 45 dakika  mesafede, beyaz yakalı nüfusun beklentilerini karşılayan sosyal donanımlara sahip tek yerleşim merkezi Erguvan Sitesinde  Türkiye'de bir ilk gerçekleştirildi. Ev sahibi olmak isteyenlere  30 yıla kadar Şeker Finans'tan  "0,99" faizli kredi imkânlarıyla, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuldu.

 Ayrıca, Narin Park Erguvan Sitesi'nden ev satın alanlara 5 yıl "0" faizli taksitlendirme alternatifi de sağlanıyor. Bunun  yanı sıra, bölgede özellikle beyaz yakalı çalışanların gözdesi olan Erguvan Sitesi'nden bu çok özel kredi imkanlarıyla ev alanlara daireleri hemen teslim ediliyor.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin, özellikle "0.99" faizli 30 yıllık kredi ile Erguvan Sitesi'nin konut edinmek isteyenler için çok avantajlı bir seçenek haline geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Ev sahibi olmak isteyenlere, neredeyse ceplerinden para çıkmadan Türkiyenin en çok gelecek vaat eden bölgesi Çerkezköyde çok güzel bir fırsat sağladık. Konut sektöründe ilk kez gerçekleştirilecek bu kampanya ile Narin Parktaki hemen taşınmaya hazır dairelerde kirada oturmak yerine kendi evinizde oturuyorsunuz. Hem de 30 yıllık dönem içerisinde 1 ev daha alabilecek bir tasarrufta bulunmuş oluyorsunuz. Çünkü 360 ay kredili konut aldığınızda ödeyeceğiniz toplam faiz ve anapara tutarı, bu süreçte  ödeyeceğiniz kira toplamının yarısı kadar bile değil. Narin Parkta bu kampanya ile ev sahibi olduğunuz zaman 30 yıl boyunca her ay yapacağınız ödeme sabittir ve değişmez; oysa kiralar her yıl belli oranda artışa tabidir. Gerek kirada oturup kendi evini almak isteyen, gerekse yatırım amaçlı ev sahibi olup kiraya vermek isteyen kişiler için müthiş bir fırsat sunuyoruz.

Bunun ötesinde Narin Park, İstanbula 45 dakika mesafede, özellikle beyaz yakalı çalışan grubundan çok hızlı bir şekilde göç alan Çerkezköy'de geniş sosyal donanımlara sahip tek yerleşim merkezidir. Ayrıca 2012'de inşaatı başlayacak hızlı tren projesinin Narin Park'tan İstanbul'a ulaşım süresini 20 dakikaya indireceğini ve Çerkezköye 15 dakika mesafede olan Silivriye yapılacak Atatürk Havalimanının 2 misli büyüklüğünde planlanan İstanbulun 3. havalimanını da göz önünde bulundurmak lazım. Bu koşullar altında, buraya yapılan yatırım da hem emlak değerleri, hem de kiralardaki artış nedeniyle emsallerine göre çok daha kısa sürede geri dönecektir. Her yıl Narin Park'ta kiralarımız TEFE/TÜFE'nin üstünde olarak düzenli artış gösteriyor. Şu anda 1+1'lerin kirası 550 TL seviyesine yaklaştı ancak o kadar rağbet var ki, özellikle 1+1 ve 2+1 kiralık  daire bulmak için insanlar sıra bekliyorlar. 76.500 TL'den başlayan fiyatları düşünürsek, kiraya verilen evler kendilerini 11.5 senede geri ödüyor. Üstelik ev sahipleri satın aldıkları daireye hemen taşınabiliyorlar. Bu da büyük bir avantajdır."

Proje kapsamında yer alan konutlardan 1+1'lerin fiyatları 76 bin 500 TL'den; 2+1'lerin fiyatları 113 bin 500 TL'den; 3+1'lerin fiyatları 166 bin TL'den ve  5+1'lerin fiyatları 264 bin 500 TL'den başlıyor.

İstanbul'un yanı başında, Trakya'nın  ilk modern ve büyük projesi  olma özelliğini taşıyan Çerkezköy Narin Park'ın bu yılsonuna kadar tamamlanacak ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nin özellikleri şöyledir:

36.000 metrekarelik alanda yer alan, 548 daireden oluşan Erguvan Sitesi'nde 57 metrekareden 204 metrekareye kadar 11 farklı tipte daire satışa sunuldu. Erguvan Sitesi sakinleri için ankastre beyaz eşyalar, her blokta su deposu, görüntülü dijital intercom sistemi, her daire için ayrı depo alanı, her blokta TSE standartlarında, yüksek hızlı 2 asansör,  kombili ısıtma sistemi, özel dış mekan peyzaj uygulaması ve 24 saat güvenlik gibi avantajlar bulunuyor. Sitenin sosyal yaşam alanlarında ise, 250 metrekare yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun parkı, açık otopark, kapalı sosyal tesis alanı, fitness, sauna ve açık spor alanları yer alıyor.

444 71 17

www.narinparkevleri.com

 

Narin Park Projesi'nin görselleri için tıklayınız

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön