20 / 04 / 2024

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyat!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyat!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. 3 blok halinde inşa edilen projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.



İstanbul Kadıköy Göztepe'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Rezidans'ta 446 adet daire ve 34 adet mağaza bulunuyor. Projenin 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyat listesi kapsamında avantajlar devam ediyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edilen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanına sahip.


Fikirtepe Pırlanta Göztepe'de dairelerin alanları 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika yakınlıkta, metrobüs ve İDO'ya 10 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Pırlanta Göztepe Kadıköy'de Türk hamamı, sauna, modern çarşı, çocuk oyun alanı, sosyal tesis, dekoratif havuz, fitness center, restaurant, kafe, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu gibi sosyal alanlar mevcut.


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyat!

Yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksit fırsatı sunan Pırlanta Göztepe Fikirtepe'de konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Proje 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


Pırlanta Göztepe ulaşım bilgileri :Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe satış ofisi telefon: 444 7 357

Web: www.pirlantagoztepe.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön