25 / 04 / 2024

Erol Sevimlisoy kimdir?

Erol Sevimlisoy kimdir?

Mimar Erol Sevimlisoy kimdir? Erol Sevimlisoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Sevimlisoy, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Erol Sevimlisoy...



Erol Sevimlisoy kimdir?

Erol Sevimlisoy, Mimarlık eğitimine 1970 -1974 yıllan arasında Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek Okulu Mimarlık Bölümü, Prof. Kemal Ahmet Aru, Prof. Atisen Yapanar, atelyelerinde devam etmiştir. Mimarlık çalışmalarına halen İstanbul ve Londra'da devam etmektedir.


Londra'da; Georglan, Victorian ve de modern yapıların hem restorasyortan, hem de iç mimari proje ve uygulamaları ile, İstanbul'da; özellikle Boğaziçi'nde Bizans, Osmanlı ve yakın dönem güncel ahşap ve taş yailann, köşklerin özgün mimari restorasyon, rekonstrüksiyon projeleri ve uygulama çalışmalannın da yanı sıra, iç mimari, sanatsal faaliyetlerine de devam etmektedir.


Mimari çalışmalarında; Yalılar, Konutlar, Residences, Villalar, Ofisler, Oteller, Sanayi ve Ticari Yapılar, Bankalar, Sağlık Kuruluşları öne çıkmaktadır. 


Geçmişe bağlı, özgün ve geleceği günümüze taşıyan, modernizasyon teknoloji ve konfor ile bilimsel çaiışmalann, hep birlikte insan faktörü ile sürekli doğada yaşamasına yönelik, bir yaşam biçimini benimsemiş, optimum mimari aldatırım, doğa, insan, yaşam üçgeni de betimlemiştir.


Sevimli Mimarlık 

Mühendislik Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.


Bebek Mah. Dilhayat Sok. No: 11

Etiler/ İstanbul


Tel:212 232 97 97 

Fax:212 232 09 23


[email protected]





Geri Dön