26 / 04 / 2024

Erzurum AVM 1.yaşını İkbal Gürpınar ile kutladı!

Erzurum AVM 1.yaşını İkbal Gürpınar ile kutladı!

Kapılarını açtığı ilk günden bu yana Erzurum ve Erzurumlular 'ın buluşma noktası olan Erzurum AVM, Kadınlar Kulübü 'nün 1. Yaşını kutladı.  Bu etkinlik kapsamında  İkbal Gürpınar,   17 Nisan 2011, Pazar Erzurumlularla  buluştu...



Kapılarını açtığı ilk günden bu yana Erzurum ve Erzurumlular 'ın buluşma noktası olan Erzurum AVM, Kadınlar Kulübü 'nün 1. Yaşını kulüp üyelerinin yoğun katılımı ile kutladı. Yıl içerisinde birçok sosyal etkinlikler düzenleyen kulüp, yaş günü kutlamaları çerçevesinde İkbal Gürpınar 'ı Erzurumlular ile buluşturdu.

Erzurum AVM Kadınlar Kulübü 'nü, Erzurumlu kadınların sosyal hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiklerini vurgulayan AVM Genel Müdürü Hakan Altın, “Geride bıraktığımız bir yıl içinde kulüp üye sayımız 1100 'e ulaştı. Alışverişin, eğlencenin ve kültürel aktivitelerin tamamını bir arada sunan Alışveriş Merkezimiz, kısa zamanda alışveriş ve eğlence anlayışına getirdiği yüksek standartlarla, sadece alışveriş değil, aynı zamanda bir 'yaşam merkezi' olarak Erzurumluları ağırladı.
Kaliteli, güvenli, güler yüzlü hizmeti sunmak için her geçen gün kendimizi yeniledik. Giriş rakamlarımıza baktığımızda doğru zamanda doğru çalışmalar yaptığımızı görüyoruz. Kadınlar Kulübünü kurma fikri de bu noktada ulaştığı üye sayısı ile yerinde bir karar oldu diyebiliriz. Erzurumlulara hizmet vermekten çok mutluyuz. Misafirlerimizin memnuniyeti için kampanyalarımıza, kadınlar kulübüne yönelik çalışmalarımıza önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Bu vesileyle Mayıs ayı itibariyle hobi kurslarımızın başlayacağı müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca yine önümüzdeki dönemde özel indirim fırsatları ve organizasyonlarla sizlerle olacağız. ”   dedi.

Erzurumlularla buluşmanın mutluluğunu taşıdığını ifade eden İkbal Gürpınar “ Erzurumlu kadınların büyük bir sosyal grup oluşturmuş olduklarını görmek ve onlara hayata dair dostça düşünlerimi paylaşmış olmaktan büyük memnuniyet duydum. Söyleşimiz sonrasında Erzurum AVM 'de Erzurumlular 'ın yoğun ilgisiyle karşılaşmış olmam da beni ayrıca memnun etti. Beni Erzurumlular ile buluşturan Erzurum AVM 'ye teşekkür ederim ” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.


Geri Dön