20 / 04 / 2024

Erzurum'da beyaz eşya ve mobilya fuarı açıldı!

Erzurum'da beyaz eşya ve mobilya fuarı açıldı!

Erzurum Merkez Yakutiye ilçesinde 'Beyaz eşya mobilya ve ev tekstili fuarı' açıldı. Fuarının açılışını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanıvekili Eyüp Tavlaşoğlu, İpekyolu Mobilya Kooperetafi Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Aksu ve protokol yaptı.




Erzurum Merkez Yakutiye ilçesinde 'Beyaz eşya mobilya ve ev tekstili fuarı' açıldı. Fuarının açılışını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanıvekili Eyüp Tavlaşoğlu, İpekyolu Mobilya Kooperetafi Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Aksu, protokol ve iş adamları yaptı. 30 firmanın stant açtığı fuar 25 Ekim'e kadar açık bulunacak.


Büyükşehir Belediye Başkanvekili Tavlaşoğlu, fuarların şehirlerin ekonomisine sinerji kattığını söyledi. Tavlaşoğlu, bölgedeki 10 ile komşu Erzurum'un Türkiye Cumhuriyetleri ile de ekonomik ilişkisinin güçlü olduğuna işaret ederek, "Erzurum önemli bir cazibe merkezi. Çevremizdeki 10 il ve Türki Cumhuriyetleri'nin sektörel fuarlara katılımını önemsiyoruz. Bu gibi sektörel fuarların oluşturduğu sinerji şehir ekonomisine katkı sağlıyor." diye konuştu.


Platin Organizasyon sahibi Hüseyin Kanar, 10 gün açık bulunacak fuarı 100 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiğini ifade etti. Kanar, ilki geçen mart ayında gerçekleştirilen fuarın ilgi görmesi üzerine ikincisini düzenlemeye karar verdiklerini kaydetti. Fuarda katılımcı firmaların 10 milyon TL ciro beklentisi olduğuna vurgu yapan Hüseyin Kanar, sözlerini şöyle tamamladı: "Ekonomik durgunluğun yaşandığı süreçte ilimizdeki mobilya, beyaz eşya ve ev tekstili sektöründeki firmaların satışlarını canlandırmak ve vatandaşın ucuz, kaliteli ürünlerini almasını istedik. 100 bin kişinin ziyaret etmesini beklediğimiz fuarın şehir ekonomisine canlılık kazandıracağına inanıyoruz." 


Bugün



Geri Dön