23 / 04 / 2024

Esen 11 Torbalı Konutları yatırımcıya kar getirecek!

Esen 11 Torbalı Konutları yatırımcıya kar getirecek!

Esen Proje’nin 18 ayda tamamlayacağı ‘Esen 11 Torbalı’ konutları, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor.



İzmir'in en çok yatırım yapılan ve en hızlı gelişen sanayi bölgelerinden biri olan Torbalı'da inşa edilecek olan Esen 11, modern ve konforlu dünyasıyla keyifli bir hayatın ayrıcalıklarını sunuyor. 99.000 TL'den başlayan fiyatlarıyla Esen 11 Torbalı, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor. Sürmeli GMG AŞ ve Nurem İnşaat AŞ'nin ortak kuruluşu olan, bugüne kadar özellikle Aliağa'da muhteşem projelere imza atan Esen Proje, hayallerin ötesinde bu projeyle şimdi de Torbalı'da bir ilke imza atıyor. Torbalı'da 35 bin metrekare kapalı alana sahip Esen 11 Torbalı Konutları, sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte bölgenin böylesine kapsamlı ilk projesi. Mimarı tasarımı, yeşil alanları, yürüyüş parkurları, havuzu, sosyal tesisleri, 7/24 güvenliği ve diğer donanımları ile gerçek bir site hayatını, ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Esen 11 Torbalı'da 7'den 70'e herkesin yaşamdan daha çok keyif alması için açık ve kapalı çocuk oyun alanlarından spor ve fitness salonuna, misafirhanelerden cep sinemasına, saunadan kafeye kadar her detayın düşünülmüş. Konumuyla da çok özel olan Esen 11 Torbalı, İZBAN ve Yeni Devlet Hastanesi'ne yürüyüş mesafesinde olması,  İzmir  çevre yolları, Adnan Menderes Havalimanı ve Torbalı'nın yapılacak olan en büyük alışveriş merkezine olan yakınlığıyla daha da değerleniyor. Esen Proje'yi hayata geçiren sektörün deneyimli isimleri Özcan Sürmeli ve Nurettin Uzun, Esen 11'in Torbalı'yı Ege'nin en yeni cazibe ve yatırım merkezi haline getireceğini bu nedenle müşterilerin ilk yıldan itibaren kara geçtiklerini dile getirdi.


İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Projeyi sadece 18 ay gibi kısa bir sürede bitireceklerini söyleyen Sürmeli ve Uzun, hayatına fark katmak ya da yatırım yapmak isteyenlere seslenerek, "Çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılarıyla Torbalı'da zaten bir ilki gerçekleştirdik. Bu proje, özellikle yatırım yapmak isteyenler için kârlı ve büyük bir fırsat. 24 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği veriyoruz. 424 konutta 1+1, 2+1, 3+1, dubleks, bahçe katı ve loft daireler olmak üzere toplamda 21 ayrı tipte daire seçeneği bulunuyor. Herkese göre bir ayrıcalık sunuyoruz" dedi.



Sabah




Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir'in en çok yatırım yapılan ve en hızlı gelişen sanayi bölgelerinden biri olan Torbalı'da inşa edilecek olan Esen 11, modern ve konforlu dünyasıyla keyifli hayatın ayrıcalıklarını sunuyor. 424 konut 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.



Sürmeli GMG AŞ ve Nurem İnşaat AŞ'nin ortak kuruluşu olan, bugüne kadar özellikle Aliağa'da beğenilen projelere imza atan, İzmir ve çevresinde binden fazla konut inşa eden Esen Proje, şimdi de Torbalı'da bir ilke imza atıyor. Torbalı'da 35 bin metrekare kapalı alana sahip Esen 11 Torbalı konutları, sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte bölgenin böylesine kapsamlı ilk projesi. Mimarı tasarımı, yeşil alanları, yürüyüş parkurları, havuzu, sosyal tesisleri, 7/24 güvenliği ve diğer donanımları ile gerçek bir site hayatını, ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. 


HER DETAY VAR 


Esen 11 Torbalı'da 7'den 70'e herkesin yaşamdan daha çok keyif alması için açık ve kapalı çocuk oyun alanlarından spor ve fitness salonuna, misafirhanelerden cep sinemasına, saunadan kafeye kadar her detay düşünüldü. Konumuyla da çok özel olan Esen 11 Torbalı, İZBAN ve Yeni Devlet Hastanesi'ne yürüyüş mesafesinde olması, İzmir çevre yolları, Adnan Menderes Havalimanı ve Torbalı'nın yapılacak olan en büyük alışveriş merkezine olan yakınlığıyla daha da değerleniyor. Esen Proje'yi hayata geçiren sektörün deneyimli isimleri Özcan Sürmeli ve Nurettin Uzun, eSeı r Esen 11'in, Torbalı'yı Ege Bölgesi'nin en yeni cazibe ve yatırım merkezi haline getireceğini kaydetti. Sürmeli ve Uzun, şirket olarak makul fiyatlarla satışı benimsediklerini, "köpük fiyat" oluşturmadıklarım dile getirerek, bu nedenle müşterilerin ilk yıldan itibaren kara geçtiklerini ifade etti.

 

18 AYDA BİTECEK 


Projeyi sadece 18 ay gibi kısa bir sürede bitireceklerini söyleyen Sürmeli ve Uzun, hayatına fark katmak ya da yatırım yapmak isteyenlere seslenerek, "Çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılarıyla Torbalı'da zaten bir ilki gerçekleştirdik. Bu proje, özellikle yatırım yapmak isteyenler için kârlı ve büyük bir fırsat. 24 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği veriyoruz. 424 konutta 1 + 1, 2 + 1,3 + 1, dubleks, bahçe katı ve loft daireler olmak üzere toplamda 21 ayrı tipte daire seçeneği bulunuyor. Yani bu yenilikçi ve konforlu dünyada herkese göre bir ayrıcalık sunuyoruz. Biz projelerimizde özellikle üç şey üzerinde önemle duruyoruz. Birincisi, yarattığımız dünyanın modern ve konforlu olması, ikincisi keyifli bir yaşam alanının oluşturulması ve son olarak en önemlisi, herkesin kolayca ev sahibi olması" dedi. 99 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla Esen 11 Torbalı, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor. 424 konutta 1+1, 2+1,3+1, dubleks, bahçe katı ve loft daireler olmak üzere toplamda 21 ayrı tipte daire seçeneği bulunuyor. 





Habertürk Egeli


Geri Dön