28 / 03 / 2024

Esenler Belediye Başkanı'ndan Dörtyol Meydanı açıklaması!

Esenler Belediye Başkanı'ndan Dörtyol Meydanı açıklaması!

Esenler sakinlerinin Dörtyol Meydanı'ndaki yayalaştırma çalışmalarıyla ilgili şikayetleri üzerine bir açıklama yapan Esenler Belediye Başkanı Göksu, fore kazık çalışmasının tamamlandığını, çevredeki binalarda herhangi bir sorun olmadığını belirtti



İşte Esra Boğazlıyan'ın Habertürk gazetesindeki yazısı:

Başkandan Dörtyol savunması

Önceki gün, Esenler sakinlerinin Dörtyol Meydanı'ndaki yayalaştırma çalışmalarıyla ilgili şikayetlerini okumuştunuz bu köşede. Bölge halkı, fore kazıklar çakılırken deprem oluyormuş gibi sarsıntı meydana geldiğini söylüyordu.

BİR AY SONRA AÇILIYOR

Üstelik kamulaştırma davaları sonuçlanmamasına rağmen projenin devam etmesi de eleştiriliyordu. İşte bu serzenişlerin ardından Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu aradı. Meydandaki yayalaştırma projesinin Esenler için hayati önem taşıdığını söyleyen başkan, fore kazık çalışmasının tamamlandığını, çevredeki binalarda herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Tabii kamulaştırmayla ilgili davalara da açıklık getirdi. Göksu, her projede benzer davalar olabileceğini, davaların bir kısmının sonuçlandığını ve bir yandan yıkım işlemlerinin yapıldığını, devam eden davalarda yıkım işlemi yapılmasının söz konusu olmadığının da altını çizdi. Son bir not daha. Yaklaşık bir ay içinde yeni meydan hizmete giriyor.


Geri Dön