19 / 04 / 2024

Esenyurt City Center'da metrekaresi 3 bin TL! Kamusal binalar birarada!

Esenyurt City Center'da metrekaresi 3 bin TL! Kamusal binalar birarada!

Özyurt İnşaat ve Vizyon İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Esenyurt City Center'da metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Esenyurt City Center, içerisinde barındıracağı binalarla şimdiden adından söz ettirmeye başladı. Bir konut projesi olmaktan ziyade hayli kapsamlı bir proje olması planlanan City Center, Esenyurt'ta yer alacak.  Bünyesinde adliye binası, vergi dairesi, avm, emniyet binası ve bir katı belediyeye ait otoparkın yer alacağı City Center, bölgedeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nın hemen yanında inşa edilecek.

Özyurt İnşaat ve Vizyon İnşaat tarafından inşa edilmesi planlanan projede yer alan 344 adet home ofisin satışını ise Göktürk Group yapacak. Kamusal binaların bir arada olacağı bir proje özelliği taşıyan City Center'da 344 adet de  home ofis yer alacak.  

City Center'ın temeli henüz atılmadı. Konuyla ilgili net bir tarih yok. şžu sıra ön talep toplanan proje, 17 bin dönüm alan üzerinde inşa edilecek. Center'da ofislerin alanları 70 metrekareden başlayacak. Projede ortalama metrekare birim fiyatı 3 bin TL olarak açıklandı.

0530 773 65 06

http://www.gokturkgroup.com/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön