29 / 03 / 2024

Eski Silifke Devlet Hastanesi semt polikliniği olacak!

Eski Silifke Devlet Hastanesi semt polikliniği olacak!

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, eski devlet hastanesinin semt polikliniği olarak hizmet vereceğini söyledi. Tezcan, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'i ziyaret etti.



Silifke'nin her geçen gün bahtı açılan, potansiyelini de yavaş yavaş ortaya koyan bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Cinbir, "Silifke kendi başına konumu, tarihi, coğrafi özellikleri ve insanları ile büyük bir potansiyeli olan bir ilçedir. Bu potansiyelin daha çok harekete geçirilmesi gerekiyor. Silifke'ye 10 ay önce bir evlat, bir arkadaş ve bir dost olarak geldim. Silifke ve Silifkeliler içinde elimizden geleni yapıyoruz" dedi.


Milletvekili Tezcan da eski Silifke Devlet Hastanesi'nin semt polikliniği olarak hizmet vermesi için girişimlerde bulunduklarını belirterek, "Genel sekreterlikle, bakanlıkla bu işi görüştük. Özellikle binanın depreme dayanıklılık konusunda sıkıntılar vardı. Bunu sayın kaymakamımızda biliyor, Silifke'deki hemşerilerimiz de biliyorlar. Şuanda onunla ilgili projeler tamamlandı, ihaleye çıkılacak. İhalede maddi olarak genel sekreterliği zorlayan bir rakam oldu. Onun için bakanlıktan izin alıyorlar. Orası en az dört tane çocuk, kadın doğum, dahiliye ve genel cerrahi olmak üzere diş plokliniğimizin de yer aldığı bir sağlık kampüsü olarak hizmet verecek. Bende bunu takip ediyorum. Biran önce bitirilmesi için de gerekli destekleri sağlayacağız" diye konuştu.



Habertürk


Geri Dön