20 / 04 / 2024

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.



Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. 


2 Şubat Çarşamba günü saat 14.00’te Hasan Polatkan Kültür Merkezi’ndeki tanıtım toplantısına, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, başkan yardımcıları ve proje sorumlularının katılacak. Toplantıda, “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” ile ilgili detaylar anlatılacak, katılımcıların soruları da cevaplanacak. Projenin maketi hazır Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin maketinin hazır olduğunu belirten yetkililer, yine bu maketin görsellerinin de içinde yer aldığı bir de film yapıldığını kaydetti. Sanayide yer alan tüm esnafının toplantıya davet edildiğini vurgulayan yetkililer, “Projenin içi boş diyen zihniyet, şimdi ne mazeret bulacak, merak ediyoruz. Zira projenin içi fazlasıyla dolduruldu” dedi.


Haber 46


Geri Dön