26 / 04 / 2024

Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Eriş tarafından kuruldu.



Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Eriş tarafından kuruldu.

Esla Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Şirket her türlü İkamet amaçlı binaların inşaatı ile İkamet amaçlı olmayan okul, hastane, yol, köprü, baraj, sosyal tesisler, sportif tesisler ile askeri ve savunma amaçlı binaların inşaatını yapar. Mevcut ikamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi (büyük çaplı revizyon) işlerini yapar. Her türlü kentsel dönüşüm projeleri ile arsa karşılığı, kat karşılığı inşaat işleri yapar, müteahhitlik, mühendislik ve taşeronluk yapar. 2.Her türlü yapı malzemesi ve endüstriyel maddeler ile teknik hırdavat malzeme ve mamüllerin ve her türlü makine ve aksamının yedek parçaları ile bunların tüketim malzemelerinin, profil demir-çelik ve diğer alaşımlardan mamül her türlü hammadde yarı mamul ve mamüllerin alım-satımını yapar, 3.Şirket her türlü demir-çelik ürünlerinin alım-satımını yapar. Konusu ile ilgili olarak her türlü inşaat makine ve aksamlarının alım-satımı, imal ve ithalini yapar, 4.Şirket konusu ile ilgili her türlü lojistik işleri yapar. Taşıma, depolama ve stok yönetimi konularında destekleyici faaliyetler yapar. Lojistik faaliyetler gereği araç alımı, depo ve yükleme merkezleri tesis eder. Bunların her türlü faaliyetlerini organize eder. Şirket kendi araçları ve sürücüsü ile birlikte her türlü araç ile şehir içi, şehirlerarası veya uluslararası taşımacılık yapar. 5.Konusuyla ilgili olarak yurt içinde veya yurt dışında yatırımlara girer, yabancı ortaklıklara girer. 6.Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü ithalat ihracat pazarlama ve imalat yapar. 7.Şirket hakiki ve hükmi şahıslarla şirket teşkili ve mevcut ticari işlemlere iştirak ve söz konusu şirketlerin (aracılık yapmamak şartıyla) hisselerinin ve tahvillerinin alım-satımını yapar. 8.Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkuller inşa eder, iktisap eder, satın alır, dilediği kişi ve kuruluşlara dilediği bedelle satar, bunlar üzerinde intifa, ipotek tesisi, fek, sükna ve kat irtifakı tesis eder, idare binaları inşa eder. 9.Şirket işleri için gerekli araç ve taşıtları iktisap eder, kiralar, kiraya verir veya satar, bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunur. 10.Şirket mallarını, gayrimenkullerini, servislerini, elemanlarını ve tüm maddi ve manevi mülkiyetini her türlü firmalara kiralar veya satar ve bu konuda sözleşmeler yapar. 11.Şirket amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, KnowHow , lisans, telif ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap eder, devir ve ferağ eder.


Geri Dön