24 / 04 / 2024

Espressolab, Londra'da 10 şube açacak!

Espressolab, Londra'da 10 şube açacak!

Kocadağ Ailesi Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Esat Kocadağ, "Espressolab için Londra'da bir anlaşma yaptık, 4 yıl içinde 10 şube de oraya açacağız." dedi. 



Kocadağ Ailesi Şirketleri’nin üçüncü kuşak yöneticileri Emre ve Esat Kocadağ kardeşler, Sütiş ve hızla büyüyen yeni markaları Espressolab'ı Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinden Yılmaz Yıldız ile Handan Güneş'e anlattı.


Kocadağ Ailesi Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Esat Kocadağ, Espressolab’ın yurt dışında da aranan bir marka haline geldiğini ifade etti. Kocadağ, "Şu an Mısır'da 5, Saraybosna’da 1 şubemiz var. Suudi Arabistan'da 2 şubenin tadilatı devam ediyor. Katar'da master franchise verdik. Orada da açacağız. Almanya'da eski bir üretim tesisini kendi üretim standartlarımıza göre yeniliyoruz. Buradan Avrupa'ya kahve göndermek zor oluyor. Orayı üretim üssü yapacağız. Londra'da bir anlaşma yaptık, 4 yıl içinde 10 şube de oraya açacağız." şeklinde konuştu. 


2018'in sonunda 72 şubeye ulaşacaklarını ifade eden Kocadağ, "Şu anda 6’sı yurt dışında olmak üzere 36 şubemiz var. Hedefimiz 2018'de bu sayıyı ikiye katlamak. İnşallah 2018 sonunda 72 şubeyi bulacağız. Toplam çalışan sayımız Sütiş’le bin 700 kişi. Espressolab'da yaklaşık 300 kişi çalışıyor. Espressolab'a yatırım olarak şu ana kadar 20 milyon lira harcadık. Bu rakam sene sonunda 50 milyon lira olacak. Birçok üniversitede varız. Müşterilerimizin yüzde 70'i 18-23 yaş. Öğrenci portföyü daha bilinçli ve bizi daha çok sevmeye başladılar. Onlar mezun olduklarında mavi ya da beyaz yaka olduklarında yine gelip bizi bulacaklar. Geleceğe yatırım yapıyoruz. " açıklamasında bulundu. 


Geri Dön