28 / 03 / 2024

Essa Flora'da yüzde 1 KDV!

Essa Flora'da yüzde 1 KDV!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Essa Flora

Essa Flora’da sonbaharı, orman manzaralı dairenizin salonundan izleyin. Yüzde 1 KDV avantajı sunan villa tipi dairelerde anahtar teslim satışlar başladı. ESSA Yapı İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu konu ile ilgili değerlendirme yaptı.



Essa Flora, bütün camlarından orman manzarası görünen villa tipi daireleriyle anahtar teslim alıcılarını bekliyor. Çekmeköy’ün ormana komşu son değerli arazisinde konumlanan proje, alçak katlı bloklarda doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Bahçe ve teras dublekslerinde, elinizi uzatsanız ağaçlara değecek kadar yakın olacağınız, kuş sesleriyle uyanıp bol oksijen soluyacağınız, çocuklarınızın çimenlerde özgürce koşup oynadığı, seçkin komşularınızla birlikte 24 saat güven içinde yaşayacağınız evler, Ümraniye Plazalar Bölgesinde Ikea, Buyaka, Real ve Meydan AVM gibi alışveriş noktalarının ve birçok eğitim kurumunun yakınında yer alıyor.

ESSA Yapı İnşaat Grubu Başkanı Eren Sarıoğlu: 

“Ormanın içinde olmak projemizin en önemli ayrıştırıcı faktörü. Şehirden kopmadan doğayı yaşamak isteyenlerin kayıtsız kalamayacağı bir lokasyondayız. İnşaatını 18 ay gibi hızlı bir sürede tamamladığımız projemizde yaşam başladı. Villa konforunda sayfiye hayatı sunan dairelerimiz, yüzde 1 KDV avantajıyla seçkin alıcı ve yatırımcılarını bekliyor.” 

645 bin TL’den başlayan fiyatlarla

16 dönüm arazi üzerine kurulan ve 59 adet konuttan oluşan butik projede her biri farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. 150 m2-320 m2 büyüklüğündeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, bahçe katı, orta kat ve çatı dubleksi şeklinde çeşitleniyor. Az katlı bloklardan oluşan proje, 25 m2’lik terasları, 230 m2’lik bahçe kullanımına sahip zemin katları ve doyumsuz orman manzaralı çatı dubleksleriyle her zevke hitap ediyor. 

Ortak alanların komşuluk hissini yaşatacak şekilde oluşturulduğu projede, sosyal donatılarla eksiksiz bir yaşam konforu sunuluyor. İki adet ortak havuz, çocuk parkı, yürüme ve bisiklet yollarının yer aldığı Essa Flora’da her dairenin kendine ait kapalı otoparkı ve deposu bulunuyor.

Toplam satış bedeli 60 milyon TL olan projede fiyatlar 4100 TL/ m2’den başlıyor. Daireler 645.000 TL- 1.645.000 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadelendiriliyor. 

Yüzde 1 KDV avantajı

Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkması, stoktaki ruhsatlı projeler arasında yer alan ESSA FLORA’nın yatırımcı nezdinde cazibesini artırıyor. Projenin yüzde 1 olarak uygulanan KDV oranı, 600 bin liralık bir konutta yaklaşık 100 bin liralık vergi muafiyeti anlamına geliyor.



projeye sor



Geri Dön