24 / 04 / 2024

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yıldız tarafından kuruldu.



Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yıldız tarafından kuruldu.

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Emlak danışmanlığı yapmak MAKİNA VE TEÇHİZAT a. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. c. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. d. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak. e. Her türlü tekstil terbiye makinelerinin ( Ram makinesi, kumaş hazırlama makinesi, ters çevirme makinesi, boyama makinesi, santrifüj makinesi, ıslak açma makinesi, kuru açma makinesi, sıkma makinesi, kesme, kurutma, sanfor makinesi) imalatı, bu makinelerin elektrik,elektronik ve pano imalatını, bu makinelerin tüm malzemelerinin ve aksamlarının imali, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. f. Her nevi asansör makineleri ve malzemelerinin imali, pazarlaması, toptan ve perakende alım satımı. BAHÇE KÜLTÜRLERİ a. Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri yetiştirmek. b. Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak. c. Toprak alım ve satımını yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.


Geri Dön