19 / 04 / 2024

Eston Yapı'dan yüzde 5 babalar günü indirimi! Eston Deniz'de 227 bin TL'ye! Eston şžehir'de 198 b

Eston Yapı'dan yüzde 5 babalar günü indirimi! Eston Deniz'de 227 bin TL'ye! Eston şžehir'de 198 b

Eston Yapı, Deniz ve şžehir Projelerinin satış ofislerinde bu hafta sonu ev sahibi olmak isteyen aileler için Babalar Günü 'ne özel  yüzde 5 indirim imkanı sunuyor. Üstelik Eston şžehir 'de 198 bin TL'Den, Eston Deniz 'de ise 227 bin 700 TL 'den başlayan



Eston Yapı, inşası aynı anda devam eden İstanbul 'un yükselen değeri Bahçeşehir ve Yakuplu-Beylikdüzü lokasyonlarındaki iki büyük projeye sahip: Eston Deniz ve Eston şžehir. Her iki proje de yeşil ve mavi içinde alabildiğine doğal ve ayrıcalıklı bir yaşam biçimi vaat ediyor.

Eston Yapı, Deniz ve şžehir Projelerinin satış ofislerinde bu hafta sonu ev sahibi olmak isteyen aileler için Babalar Günü 'ne özel % 5 indirim imkanı sunuyor.

BABALARIN HALİNDEN ESTON ANLAR.  
Projeler babalara özel ayrıcalıklar sunuyor.   Babaların iş stresini üzerlerinden atmaları için alternatif spor olanakları yaratıldı. Yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, çok amaçlı spor alanları 24 saat boyunca Eston sakinlerinin hizmetinde. Babalar, yemyeşil bahçelerde gazetesini okuyarak huzuru ve keyfi evinde bulabileceği üstelik komşularıyla da sosyalleşebileceği bir ortamı yanında yaz aylarında Eston Deniz 'in 1,5 km 'lik sahilinde balık tutup, yürüyüş yapabiliyor, denizin imkanlarından yararlanabiliyor, tekne tutkunları ise evlerinin önündeki marinadan teknelerine binerek denize açılabiliyorlar.

Üstelik Eston şžehir 'de 198.000'den, Eston Deniz 'de ise 227.700 'den başlayan fiyatlarla … Babalar günü   özel fırsatınız, ESTON 'dan.

Yüksek binalardan kaçan, düzenli ve güvenli site ortamı içinde yaşamayı tercih eden, bahçe özlemi duyan, komşuluk ilişkilerine önem veren,   çocuklarının bahçede büyümesini, denizde yüzüp balık tutmasını, kumdan kale yapıp meyveleri dalından koparmasını tercih eden aileler bu bölgelerde yeşille, doğayla iç içe güvenli bir hayatı yakalayabiliyorlar. Evini ve bahçeli ev yaşamını sevenler Eston şžehir 'den; tüm bunlara ilave olarak denize girmek için tatili beklemeyen, yıl boyunca suyun ve sahilin tadını çıkartmak isteyen müşteriler ise Eston Deniz 'den konut sahibi olmayı tercih ediyorlar.

18-19 Haziran 'da Eston şžehir ve Eston Deniz projelerini incelemek, indirimli fiyatları yakalamak ve Estonlu olmak isteyen Babalar, Eston satış ofislerini ziyaret edebilirler.

www.estondeniz.com
0212 850 20 20

 
(0212) 691 55 01 - 02 - 03  
http://www.estonsehir.com


Geri Dön