24 / 04 / 2024

Euro City Kurtköy fiyat listesi! Bu yıl sonunda teslim!

Euro City Kurtköy fiyat listesi! Bu yıl sonunda teslim!

Firma: Euroil İnşaat

Proje: Euro City

Euro City Kurtköy fiyat listesi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Euro City Konutları Kurtköy projesinde 120 aya kadar taksit yapılıyor...




Euro City Konutları projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik sınırları içerisinde yer alan Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Euro City Kurtköy fiyat listesi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Euro City Konutları Kurtköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri sunuluyor. Kurtköy Euro City Konutları projesinde yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra, banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksit yapılıyor.


Kurtköy Euro City Konutları projesinde konutların bu yılın Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Kurtköy Euro City Konutları projesinde konutların büyüklükleri 44 metrekareden başlayarak değişiklik gösteriyor.


Euro City Kurtköy fiyat listesi için 444 36 02 numaralı telefonu arayarak, Euro City Kurtköy projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy Euro City Konutları projesi  Euroil İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Kurtköy Euro City Konutları projesi 10 katlı 5 blok olarak inşa ediliyor. Euro City Konutları Kurtköy projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. 



Telefon: 444 36 02

Web: www.eurocity.com.tr


projeye sor



Geri Dön