26 / 04 / 2024

EVDEMA Vitale ile mağazalar zinciri oluşturacak!

EVDEMA Vitale ile mağazalar zinciri oluşturacak!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren EVDEMA kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM'de açtı.



Yapı sektöründe faaliyet gösteren EVDEMA kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM'de açtı. EVDEMA Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik bu konsepti oluşturmaktaki amacın müşterinin daha kolay ulaşımını sağlamak ve yoğun taleplerin oluşması nedeniyle zincir mağazalarda karar kıldıklarını belirtti.


Takvim



Haber Star'da şu şekilde yer aldı;


Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM’de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. 2015’e veda ettiğimiz ve 2016’ya yaklaştığımız günlerde EVDEMA yöneticileri mağaza sürprizi ile müşterilerine adeta sürpriz yapıp uygun fiyatlara alışveriş yapma imkanı da sunmuş oldu.


2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa&sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA müşterilerine daha yakın noktalarda hizmet verebilmek üzere Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM’de hayata geçirdi. EVDEMA yönetimi büyük AVM’lerde yeni şubeler açmak için kolları sıvarken EVDEMA Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik bu konsepti oluşturmaktaki amacın müşterinin daha kolay ulaşımını sağlamak ve yoğun taleplerin oluşması nedeniyle zincir mağazalarda karar kıldıklarını belirtti. İstanbul’ de 8 farklı mağazada evinize dair aradığınızda her şeyi bulduğunuz konsepti ile 90 bin ürün çeşidinin satış ve pazarlamasını yapan Vitale Konsept Mağazası ile de teşhir alanını 2150 metrekareye çıkarıyor. Binlerce çeşit aksesuara ve zücaciye ürününün sergilenecek olduğu Vitale Mağazası’nda açılışa özel birbirinden özel indirim ve avantajlardan yararlanma fırsatını yakalayacaklar.  Arena park AVM ile başladığımız Vitale Konsept mağazalaşma sürecimiz diğer alışveriş merkezlerinde de hızla devam edecek.


DU&KA 2016 Heimtextil fuarı’nda yerini alıyor

EVDEMA A.Ş. iştiraki olan DU&KA, 12-17 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük ve en önemi ev tekstili fuarı Heimtextil’e katılıyor. DU&KA duvar kağıtları ürünleri ile 3.1 no’lu Salonda,  Stand G07’de ziyaretçileri ile buluşuyor. Türkiye’de üretilen duvar kâğıtları sektöründe bu yıl ilk kez dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil’de DU&KA markası temsil ediyor. Yerli üretimde bir ilki gerçekleştiren DU&KA duvar kağıdı koleksiyonu ile en özgün uluslararası markalardan biri olma yolunda


 EVDEMA’nın yapı sektörü tecrübesini üretimle birleştirdiği markası DU&KA bugün Türkiye’nin 248 noktasında, Avrupa ve Asya ülkelerinde birden fazla noktada ihracatı ile müşterilerine hizmet veriyor. Non-wowen kâğıtlardan üretilen duvar kâğıtları FSC ve CE belgeleri ile tüketicinin dostu olarak evlerde güvenle kullanılabiliyor. 


Star 


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye'de 2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma. masa ve sandalye mal gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten Evdema, müşterilerine daha yalan noktalarda hizmet verebilmek üzere Vitale konsept mağazasını ilk defa Arenapark AVM'de açtı. Yönetim Kurulu Başkam Kemal Çelik, özellikle büyük AVM'lerde yeni şubeler açmak için kolları sıvadıklarını, amaçlarının müşterilerine daha kolay ulaşmak olduğunu belirtti.


Bugün


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


YAPI sektörünün 43 yıllık tecrübeli ismi EVDEMA müşterilerine yılbaşı sürprizi yaparak kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. 


ARENAPARK'TA ŞUBE AÇTI 

2008 yılından bu yana aksesuar, aydınlatma, masa-sandalye ürün gruplarının satış ve pazarlamasını yürüten EVDEMA müşterilerine daha yakın noktalarda hizmet verebilmek üzere Vitale konsept mağazasını ilk defo Arenapark AVMde hayata geçirdi EVDEMA'nın Ahi'lerde yeni şubeler açmak harekete geçtiğini belirten EVDEMA Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik hedeflerinin müşterinin daha kolay ulaşımını sağlamak ve yoğun taleplerin oluşması nedeniyle zincir mağazalarda karar kıldıklarını söyledi. Bu arada EVDEMA iştiraki DU&KA, 12-17 Ocak tarihlerinde Almanya Frankfurt'ta gerçekleştirilen dünyanın en büyük ev tekstili fuarı Heimtextil'e katılacak. DU&KA duvar kağıtları ürünleri ile 3.1 no'lu salonda ziyaretçilerime buluşacak. 


Yeni Akit


Geri Dön