27 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ Residence satılık!

Evim Yüksekdağ Residence satılık!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ Residence satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Yüksekdağ Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 64 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.



Anahtar teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtilen  Evim Yüksekdağ  Konutları'nın büyüklükleri 90 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor. 


Evim Yüksekdağ Residence satılık daire seçenekleri arasında; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlar yer alıyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 


50 ay vade farksız taksit uygulanan Esenyurt Evim Yüksekdağ projesi 345 adet konut ve 9 adet dükkandan oluşuyor. Proje Yüksekdağ Gayrimenkul imzası taşıyor.


Evim Yüksekdağ Esenyurt Konutları 64 metrekare inşaat alanına sahip. Proje 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Evim Yüksekdağ Residence satılık ev fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 245 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde 360 bin TL'den başlıyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta kapalı otopark, güvenlik, süs havuzu, yürüyüş parkuru, fitness merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Evim Yüksekdağ Rezidans adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön