25 / 04 / 2024

Evora Denizli'de taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Evora Denizli'de taksitler 1 yıl sonra başlıyor!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora Denizli'de başlayan kampanya dahilinde taksitler 1 yıl sonra başlıyor. Yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor.. 



Teknik Yapı, Denizli’deki ‘Evora Denizli’ evleri için kampanya başlattı. Buradan daire almak için 1 yıl taksit ertelemeli kampanyada yüzde 5 peşinat yeterli oluyor. Banka kredisi kullanarak daire almak isteyenler yüzde 15 oranındaki peşinat tutarını ise 1 yıl sonra ödeyecek. Taksit ödemeleri ise 2019 başmda başlayacak. Bu kampanyada ayrıca yüzde 5 indirim uygulanıyor. Sınırlı sayıda daire için geçerü kampanyada 0-120 ay vade için ise aylık yüzde 0.99 vade farkı geçerli olacak.

 

DUSUK PEŞİNAT


Farklı ödeme planı tercih edenler için ise 100 Ay ‘0’ faiz alternatifi sunuluyor. Bu ödeme planında peşinat olarak daire bedelinin yüzde 30ü peşin almıyor. Yüzde 10ü 12 ay diğer yüzde 10 ise 24 ay vadeli ara ödemelerle yapılıyor. Bankadan kullanılacak 100 ay vadeli yüzde 50 oran için ise ‘0’ faiz oranı uygulanıyor. Kampanya 31 Ekim’e kadar sürecek. Peşin alımlarda ise liste fıyatma yüzde 15 iskonto uygulanırken, isteyenlere ödeme planı çıkarılıyor.

 

AİLE BÜTÇESİNE KATKI


Yaz tatili, bayram ve okul harcamaları nedeniyle aile bütçelerinin dalgalı bir dönem geçirdiğini söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Bu kampanyayla aile bütçelerine katkı sağlanması hedeflendi. Teknik Yapı dostlarının faiz yükünü azaltacağız ve ödeme kolaylığı sağlayacağız” dedi.


Tel: 444 10 08
Web: http://evoradenizli.com


 


Geri Dön