24 / 04 / 2024

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Firma: Fabay İnşaat

Proje: Fabay Adabükü Evleri

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.



66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Fabay Adabükü Evleri, Bodrum'da deniz manzarasına hakim olarak inşa ediliyor. 
 

FABAY Adabükü Evleri, 1+1 teras katı ve bahçe katı, 2+1 teras ve bahçe katı, 3+1 bahçe dubleks daireler ve 4+1 tripleks kendine ait kapalı garajı ve sonsuzluk havuzuna sahip ikiz ve tam müstakil villalardan meydana geliyor. Toplamda 143 daireye yer verilen proje Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat imzasını taşıyor. 

 

 

 


Fabay Adabükü Evleri nde 48 ay 0 faizle!


Fabay Adabükü Evleri ödeme planı!


Fabay Adabükü Evleri konut alıcılarına esnek ödeme planı sunuyor. Yüzde 25 peşinatla ev sahibi olunan projede kalan bedel yatırımcının kendi ödeme imkanına göre ödeniyor. 

 

48 aya varan vadeyle 0 faizle, Fabay tarafından sunulan finansman modeli ile ödeme yapılıyor. 

 

Fabay Adabükü Evleri nde 48 ay 0 faizle!


Sosyal alanlara 22 bin metrekare ayrılan Fabay Adabükü Evleri'nde 14 mağaza ve 1 süpermarket yer alıyor. Ayrıca projede SPA ve Wellness merkezi, yetişkinler ve çocuklar için ayrılmış yüzme havuzu, butik çarşı mevcut.

 

Fabay Adabükü Evleri  Bodrum şehir merkezine 17 dakika, Bodrum-Milas Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

 

Birçok ortak alana sahip projede ortak havuzlar, havuz başında restaurant, engelli dostu yürüyüş ve koşu yolları, kumsalda snack bar, amfi-tiyatro, seyir terasları, tenis kortu, plaj voleybolu, yüzme iskelesi, yoga ve etkinlik alanları, jakuzili localar, açık ve kapalı otoparklar ve 24 saat güvenlik bulunuyor. 

 

 


Adres: Adabükü Koyu, Yazlık Siteler Mevkii, CARA 01 / A - Muğla / Türkiye

Tel:+90 444 9631
Web: www.fabayadabuku.com
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön