26 / 04 / 2024

Falcao, Kemer Country'de 7 buçuk milyon TL'ye ev alacak!

Falcao, Kemer Country'de 7 buçuk milyon TL'ye ev alacak!

Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 5 milyon euro kazanan Falcao’nun eşi kazancını artıyor. Lorelei Taron, Göktürk’te beğendiği 7 buçuk milyonluk villayı çocuklar için oyun merkezi haline çevirecek.



Galatasaray'dan yıllık 5 milyon euro yaklaşık 45 milyon TL alan Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron da Türkiye'de kazancını artıracak. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; dün akşam dördüncü kez anne olan yenge, bir çocuk oyun merkezi açmak için çalışmalara başladı. 

32 yaşındaki Arjantinli güzel, evlerinin olduğu Göktürk civarında villa arayışına başladı. Lorelei Taron; miniklere dans ve müzik dersleri vermeyi planladığı villayı aynı zamanda bir parti evine çevirecek. Güzel yengenin Kemer Country'de 7 buçuk milyon TL olan kütük evlerden birini de gözüne kestirdiği iddia ediliyor.

 Falcao, Kemer Country de 7 buçuk milyon TL ye ev alacak!

4. KEZ BABA OLDU

Falcao ve eşi Lorelei, dördüncü çocuklarını kucaklarına aldılar. Erkek olarak dünyaya gelen bebeğe Jedediah ismi verildi. Arjantinli yenge, birkaç aydır Türkçe dersleri alıyor. Lorelei Taron, Türk yemeklerini de öğreniyor.


Geri Dön