24 / 04 / 2024

Fasedis Villaları Ayvalık 'ta 225 bin TL'ye! Son 18 villa!

Fasedis Villaları Ayvalık 'ta 225 bin TL'ye! Son 18 villa!

Balıkesir Ayvalık"ta inşa edilen Ayvalık Fesedis Villaları projesinde son 18 villanın satışı yapılıyor. Villa fiyatları 225 bin TL ile 275 bin TL arasında değişiyor



As Grup tarafından Balıkesir Ayvalık Altınova"da inşa edilen Ayvalık Fasedis Villaları projesinde villaların fiyatları 225 bin TL ile 275 bin TL arasında değişiyor. Bu fiyatlar ˜kış kampanyası" dahilinde Mart ayına kadar geçerli olacak. Ödemeler peşin yapılıyor.

Ayvalık Fasedis Villaları projesinde alanları 210 metrekare olarak tasarlanan villaların taban oturumları ise 70 metrekare. Projede villalar 5+1 ve 3 katlı tripleks olarak tasarlandı. Fasedis Villaları, Ayvalık'a 12, İzmir'e 137, İstanbul'a 532 kilometre mesafede yer alıyor

39 villadan oluşan projede yaşam 2007 yılından bu yana devam ediyor. Projede satışı süren son 18 villa kaldı. Midilli (Lepsos) adası ve doğa manzaralı Fasedis Villaları"nın sosyal donatılarında yüzme havuzu, bisiklet ve yürüme yolları bulunuyor.

Ayvalık Fasedis Villaları"nın toplam arsa alanı 14 bin metrekare. Proje toplam 9 bin metrekare inşaat alanına sahip. Fasedis Villaları, deprem yönetmeliğine ve imar mevzuatına göre inşa edildi. İskan belgeleri alındı, elektrik, su, telefon şebeke ve santralı ve de jeneratörü bağlandı, 100 tonluk temiz su depoları ve buna bağlı hidrofor sistemi teşekkül etmiş iki ayrı noktadan açılan artezyenle bahçe sulaması tesis edildi, peysajı bitki örtüsü ile kaplandı.

Fasedis Villaları"nda banyo, mutfak, açık ve kapalı teras gibi ıslak hacimlerde kullanılan seramik ve fayanslar ve vitrifiye malzemeleri Toprak firmasının 1.sınıf kalitesinde. Mermer döşemeler, doğal mermer olarak  İzmir  ve Yatağan bölgesinin ihraç malı kalitesinde. Bina dış kaplamaları çankırı'nın doğal homojen nitelikli Andezit taşından imal ve inşa edildi.

Pencere doğramaları Egepen firmasınca ısı camlı Pvc olarak imal ve monte edilmiş olup iç mekan kapıları özel imalat Amerikan kapı niteliğinde. Zeminler Laminant parke döşemeli, Mutfak lake cilalı 1.sınıf kalitede. Tüm odalarda giyinme dolapları, portmanto ve banyo duş kabinlari monte edildi.

şžömineler çankırı doğal Andezit homojen taştan imal edildi.Tüm sitenin gece aydınlatması ithal malzeme ile donatıldı. Sitede telefon santralı mevcut olup, gerek binalar arası gerekse market ve jandarma bağlantıları mevcut.

Kış mevsiminde oturma imkanı sağlayacak nitelikte kalorifer tesisatı monte edildi. Bina teras pergoleleri nitelikli olarak imal edilerek monte edildi.
www.asgrup.com
0212 260 72 06


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön