26 / 04 / 2024

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Pera GYO, 17 Eylül 2019 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik'in Genel Müdür olarak atanmasına karar verdi.

Pera GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz, 17.09.2019 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanımız ve Genel Müdürümüz Ayşegül BENSEL'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine Şirketimizin Proje Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in Genel Müdür olarak atanmasına ve keyfiyetin ilgili Tebliğ hükmü uyarınca Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ile Sermaye Piyasası Lisanlama Sicil ve Eğitim Kuruluşu'na (SPL) bildirilmesine karar vermiştir.

Saygılarımızla,
 
PERA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
  
Ayşegül BENSEL                                           Serdar KIRMAZ
  
Yönetim Kurulu Üyesi                                      Yönetim Kurulu Üyesi
 


Geri Dön