29 / 03 / 2024

Fendi Casa markası Büyükyalı’yla Türkiye’ye geliyor!

 Fendi Casa markası Büyükyalı’yla Türkiye’ye geliyor!

İtalyan zarafetini tüm dünyaya taşıyan Luxury Living Group ve Özak GYO dev bir iş birliğine imza atıyor. Fendi Casa, ilk kez Türkiye’de Büyükyalı ile bir gayrimenkul projesinde yer almayı planlıyor. 



Fendi Casa markası ilk kez Türkiye’de Büyükyalı ile bir gayrimenkul projesinde tasarımlarıyla yer alacak ve Fendi Casa ürün gamından ev sahiplerinin taleplerine uygun çözümler sunacak.

Büyükyalı’daki bir bloğun tüm ortak noktalarında Fendi Casa imzası olacak. Büyükyalı sakinleri Fendi çizgisini taşıyan paketleri satın alabilecek. Ayrıca Fendi Casa ürünlerinin sergilendiği özel bir Fendi köşesi hazırlanacak. 


“İyi Yaşam”ın tüm bileşenleri Büyükyalı’da..


Büyükyalı, bu işbirliğiyle “iyi yaşam”a lüksün imzasını atıyor. Fendi Casa markası Büyükyalı ile bütünleşiyor ve sunduğu tasarımlarla Büyükyalı’daki iyi yaşam unsurlarından biri olmayı hedefliyor.

 

Büyükyalı projesi; şehrin, kara, deniz, raylı sistem tüm ulaşım alternatiflerinin kesişme noktasında bulunuyor. Trafikte zaman kaybetmeyen konut alıcıları için Büyükyalı; denizi, manzara olmanın ötesinde, günlük hayatın bir parçası, bir yaşam biçimi haline geliyor. 


Geri Dön