26 / 04 / 2024

Fenn Yapı'dan arsaya özel proje dönemi!

Fenn Yapı'dan arsaya özel proje dönemi!

Arsanın coğrafi konumu ve çevresel faktörlerine göre inşaat projeleri gerçekleştiren Fenn Yapı, 1964 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Hassan Inşaat'ın kolu olarak 2008'de kuruldu

 



Fenn Yapı Genel Müdürü Fatih Aydın, 2008'den bu yana endüstriyel yapı ve otel projeleri gerçekleştirdiklerini, gelecek dönemde toplu konut, hastane, alışveriş merkezi projelerine başlayacaklarını belirtti. 

Bölgenin ihtiyacını karşılıyor

Bölgeye özel inşaat projeleri hayata geçirdiklerini belirten Fatih Aydın şöyle konuştu: "Arsa sahibi bize gelerek 'Buraya ne yapabilirim?' diye danışıyor. Örneğin Tuzla'da bir arsa geldi. Tuzla tersanesinin orada olduğunu göz önünde bulundurarak buna göre bir proje hazırlayıp sunduk. Orada bir tersane çalışanının tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı tüm imkanları kurmak üzere bir işçi yurdu tasarladık."

Hedef yüzde 10 büyüme

Fatih Aydm, Fenn Yapı'nm krize rağmen yatırımlarına devam ettiğini, yatırımlar doğrultusunda istihdam da sağladığını belirtti. 2010 yılında Hassan inşaat bünyesinde istanbul Pendik sahilinde 147 oda kapasiteli, 5 yıldızlı otel projesi hayata geçirdiklerini dile getiren Aydm, "istanbul'daki turizm yatırımlarına katkı sağlayacağız. 2010'da yüzde 10'luk bir büyüme hedefliyoruz" diye konuştu.
Posta


Geri Dön