23 / 04 / 2024

Ferhat Keten: Behiç Pek'in duvarını patlatan biz değiliz!

Ferhat Keten: Behiç Pek'in duvarını patlatan biz değiliz!

FT Keten İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, emlakkulisi.com'da yayımlanan "Keten İnşaat, Muhlis Bey'i fena kızdırdı!" başlıklı haberle ilgili açıklamasında, "O inşaat firması Selahattin Ketene ait  Keten İnşaat Ltddir ve bizimle bir alakası



FT Keten İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten imzalı yazılı açıklamada, Nişantaşı'nda karikatürist Behiç Pek'in evinin duvarını patlatarak içeri çimento dolduran inşaat şirketinin kendilerine ait olmadığını vurguladı.

FT Keten İnşaat A.Ş. tarafından Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'a yapılan açıklama şöyle:

"Nişantaşında Keten İnşaat adıyla faaliyet gösteren iki ayrı inşaat firması bulunmaktadır:  Yönetim Kurulu Başkanı olarak başında bulunduğum  FK Keten İnşaat A.Ş. ve Selahattin Keten tarafından yönetilen Keten İnşaat Ltd.

Söz konusu haberde bahsi geçen inşaat firması Selahattin Ketene ait  Keten İnşaat Ltd olup, bizimle bir alakası bulunmamaktadır.  Aynı sektörde bizlerle aynı isimde hizmet veren başka bir inşaat firmasının olmasının yaratacağı yanlış algıyı önlemek adına bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedik

Aynı sektörde bizlerle aynı isimde hizmet veren başka bir inşaat firmasının olması nedeniyle sizlerin de bu tür haber ve görsel karışıklığı yaşamanızı doğal karşılıyoruz."

KETEN İNŞAAT, MUHLİS BEY'İ FENA KIZDIRDI! başlıklı haberimizi okumak için tıklayın!

 

 


Geri Dön