25 / 04 / 2024

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.




Kemal Gülman ile olan 200 milyon liralık boşanma davası 7 senedir süren Feryal Gülman, Vadistanbul’da görüntülendi. Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. 

88 yaşındaki iş insanı Kemal Gülman, 30 yaşındaki genç avukatı Eda Cideli ile yatta yakalanmıştı. Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra eşi Feryal Gülman harekete geçmiş, Bebek'teki yalıyı 245 milyon liraya satışa sunmuştu. Kemal Gülman ise ‘O villayı satmaya hakkı yok’ diyerek Feryal Hanım’a dava açmıştı.

İddiaya göre; Bebek’teki yalı satışı, Kemal Gülman tarafından durduruldu. Vadistanbul’da görüntülenen Feryal Gülman, yalı iddialarını yanıtladı. 

Feryal Gülman, şöyle konuştu:

"Asılsız bir söylentiydi. Yalı satışta, hiçbir problem yok. Alıcılarla görüşme halindeyim. Çok yakında satışı açıklayacağım. Adalet her zaman yerini bulur."

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!


Geri Dön