19 / 04 / 2024

Fethiye'de icradan 900 bin TL'ye satılık dubleks konut!

 Fethiye'de icradan 900 bin TL'ye satılık dubleks konut!

Fethiye 2. İcra Müdürlüğü S.Patlangıç mahallesinde 900 bin TL'ye dubleks konut satacak. Satış, 24 Ağustos Cuma günü 10:45-10:55 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


FETHİYE 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN GAYRİMENKULÜN AÇIK ARTIRMA SURETİYLE SATIŞ İLANI

Dosya No: 2012/1377


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, kıymeti, evsafı:


TAŞINMAZ: Muğla ili, Fethiye ilçesi, S.Patlangıç Mahallesinde, Babataşı mevkiinde kain, (Balıkçı barınağı karşısında, 776 Sok.No.2) tapunun 1746 ada 1parselinde kayıtlı 701 m2 miktarındaki taşınmazda, kat mülkiyetli, 1/2 arsa paylı, (2) bağımsız bölüm nolu dubleks mesken. Taşınmaz üzerinde; 2 bloklu, çatı arası kullanımlı, betonarme, müstakil havuzlu, her bir blokta bir bağımsız bölüm bulunan 2 adet bina mevcut olup, borçluya ait bina kuzey cephedeki bloktadır. (2) nolu bağımsız bölüm; çatı arası kullanımlı, ahşap çatılı, kiremit çatı örtülü, güneş enerjisi sistemi mevcut olan, dış doğramaları plastik, giriş kapısı ahşap, balkon korkulukları demir, zemin katta açık mutfaklı salon+duş-wc, normal katta; duş-wc'li 3 yatak odası, çatı arasında 1 oda+banyo-wc bulunan, ıslak boyalı, tabanda 105 m2 oturum alanı bulunan, toplamda takriben 300 m2 kapalı alanlı, deniz cephesinde bulunan terası plastik camekan doğrama ile iç kullanıma dahil edilmiş, merpenleri ahşap ve korkuluğu demirden olan bir meskendir. Taşınmazın deniz cephesi hariç, beton bahçe duvarı ile çevrilmiş olup, bahçe tanzimi yapılmıştır. Deniz ile yol arasında yol ve park mevcuttur. Toplu ulaşım yolu güzergahına 200 m. mesafededir. Tapu kaydında aile konutu şerhi vardır. Taşınmaz, 2 kata müsaadeli konut alanında kalmakta olup, tabanda parsel alanının %30'una, iki katta toplam %60'ına, yollardan 5 m. arka bahçeden 3.25 m. çekilerek, 6,50m. yüksekliğinde yapı yapılabileceği anlaşılmaktadır.


TAŞINMAZIN SATIŞA ESAS DEĞERİ: 900.000,00 TL'dir.


1-SATIŞ ŞARTLARI:


TAŞINMAZIN 1. SATIŞI: 24.08.2012 Cuma günü Saat: 10.45'den 10.55'e kadar

FETHİYE 2. İcra Müdürlüğü önünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla artırma 10 gün daha uzatılarak 10.gün olan 03.09.2012 Pazartesi günü aynı yer ve aynı saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır, ikinci artırmada ise rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve tahmin edilen kıymetin %40'ını ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin %20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Tellaliye resmi, damga vergisi, tapu harç ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.


3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4-Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve iflas Kanununun 133'üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.08.06.2012

(IİK m.126) (*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

Basın: 38621


İlan için tıklayın

 


Resmi ilanlar^www.ilan.aov.tr’de.

 


• ••• +



Geri Dön