19 / 04 / 2024

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...



Gayrimenkul alanında 20 yıllık deneyime sahip olan ve bu alanda Türkiye’nin önemli isimlerinden Feyzi Tecellioğlu, Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su oldu. 

Feyzi Tecellioğlu kimdir?

Son olarak Toya Yapı Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Feyzi Tecellioğlu, bunun öncesindeki 10 yıllık süreçte Tabanlıoğlu Mimarlık Genel Müdürlüğü ve Soyak Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürlüğü görevlerini üstlendi. ABD’de bulunduğu dönemde Lend Lease firmasında çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunan Tecellioğlu, iş hayatına Koç Holding bünyesinde başladı.

Tecellioğlu 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği’nden mezun olan Tecellioğlu, 2002 yılında University of California, Berkeley’den MBA derecesi aldı. 

Feyzi Tecellioğlu bu yeni görevi ile Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı olan Emaar Square projesini;proje içerisinde yer alan 150 bin metrekare kiralama alanına sahip Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezini, bu alan dahilindeki 440 mağazayı ve 48 bin metrekare büyüklüğündeki ofis binasını yönetmekten sorumlu olacak. 


Geri Dön