28 / 03 / 2024

Fiego Residence nerede?

Fiego Residence nerede?

Firma: Fiego İnşaat

Proje: Fiego Residence

Fiego İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Fiego Residence nerede sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz...



Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve villa olarak dizayn edildiği Fiego Residemce,  Fiego İnşaat  projesi olarak yaşama geçiriliyor. Fiego Residence nerede sorusun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen Fiego Rezidans'ta daireler 1.kattan itibaren deniz manzarasına hakim olarak konumlanacak.  Fiego Residence  nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Teslimlerin 24 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanan Fiego Evleri'nin temeli bu ay içerisinde atılacak. Projede kentsel dönüşüm projesi olarak mevcut olan 252 daire yıkılacak. Toplam daire sayısı minimum 600 olacak.


E-5 ve TEM Otoyolları'na çok yakın uzaklıkta yükselen Kartal Fiego Residence'ta banka kredisi ya da firma bünyesindeki ödeme planlarından yararlanmak mümkün. Fiego Residence nerede sorusunun cevabı için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Fiego Residence nerede sorusuna İstanbul Kartal Yakacık cevabı veriliyor.


Telefon: 444 2 482

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön