27 / 04 / 2024

Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları!

Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları!

Firma: Anka Yapı

Proje: Fikirtepe Projesi

Anka Yapı imzasıyla hayata geçirilen Fikirtepe Anka projesinde konutlar 46 metrekare ile 696 metrekare arasında değişiyor. Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları hakkında bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz..



Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin genel hatlarından bahsedelim. Toplamda 70 bin metrekare alan üzerinde 3 ada şeklinde konumlandırılan ve İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Fikirtepe Anka İnşaat projesinde konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5, 5+1 olarak tasarlandı.


2500 konutun yer aldığı fikirtepe anka inşaat projesinde açık/kapalı havuz, fitness center, sauna, spa, kütüphane sauna, buhar odası, yürüyüş/koşu parkuru gibi birçok sosyal olanaklar da mevcut.


Fikirtepe Anka inşaat fiyatları kapsamında konutlar 223 bin TL'den başlayıp  4 milyon 438 bin TL'ye kadar yükseliyor. Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları hakkında kapsamlı bir bilgi almak için  Anka Yapı  Fikirtepe satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Anka Yapı Fikirtepe resimleri


Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları!



Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları!



Fikirtepe Anka İnşaat fiyatları!


Fikirtepe Anka İnşaat Projesi ödeme planı


Banka kredisi vadelendirme de yapılan Fikirtepe Anka İnşaat ödeme planı kapsamında 24 ay faizsiz vadelendirme seçeneği de var.


Anka Yapı Fikirtepe telefon numarası: 444 38 11


Fikirtepe anka İnşaat nerede?


Anka fikirtepe adres: Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbul


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://ankayapifikirtepe.com/

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön