25 / 04 / 2024

Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres!

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres bilgilerine göre proje, İstanbul - Kadıköy Fikirtepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projede 446 daire ve 34 mağaza bulunuyor.



Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında projenin Kadıköy Fikirtepe Mahallesi, Hızırbey Caddesi'nde yer aldığını söyleyebiliriz. Proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Dairelerin alanları 62 ile 290 metrekare arasında değişiklik gösteren Pırlanta Göztepe Evleri ödemeleri yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile yapılıyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe'de konutların 2917 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 446 tane konut ve 34 tane mağazadan oluşuyor. 


Metrobüs ve İDO'ya 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık yakın mesafede olan Pırlanta Göztepe Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.  


Erkan İnşaat imzasıyla yükselen Pırlanta Göztepe Kadıköy'de daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor.


Pırlanta Göztepe Fikirtepe'de sosyal tesis, modern çarşı, çocuk oyun alanı, fitness center, restaurant, dekoratif havuz, kafe, yürüyüş parkurları, Türk hamamı, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Fikirtepe Pırlanta Göztepe adres :Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim

Telefon: 444 7 357

Web: www.pirlantagoztepe.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön