24 / 04 / 2024

Fikri Işık: Yeni yollarla bayram trafiği rahatlayacak!

Fikri Işık: Yeni yollarla bayram trafiği rahatlayacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı fikri Işık, Ramazan Bayramı' da yaşanan trafik yoğunluğunun çözümü hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Yeni yollarla bayram trafiği rahatlayacak dedi...



Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı fikri Işık, Ramazan Bayramı'da yaşanan trafik yoğunluğunun çözümü hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. 


Ramazan Bayramı tatilinde yollarda yaşanan trafik yoğunluğuna değinen Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ramazan Bayramı, Türkiye'de ulaşım ağı içerisinde çok kritik yeri olan Kocaeli'de ulaşım yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Dün (önceki gün) Ulaştırma Bakanımızla çok önemli bir toplantı yaptık. Kuzey Marmara Yolu ihalesinde son noktaya gelindi. Biliyorsunuz bizim burada özellikle Kuzey Marmara otoyolunun zannediyorum Ağustos ayı içerisinde ihaleye çıkması yönünde teknik süreç başlayacak. Çünkü bunu önemsiyoruz. 


İşte bayramlarda yaşadığımız sıkıntı artık çekilmez noktaya geldi. Tabi şehrimizi rahatlatacak bir başka önemli bir proje Kaynarca-Kandıra-Ağva Karadeniz otoyolu. Bunun da ihaleye çıkılmasıyla ilgili talimatı Sayın Bakanımız verdi." 



Yeni Devir 





Geri Dön