18 / 04 / 2024

Firmalar ilan vermek için neden isbul.net'i tercih ediyor?

Firmalar ilan vermek için neden isbul.net'i tercih ediyor?

2011 yılından bu yana, gerek küçük ölçekli işletmelerin gerekse orta ve büyük ölçekli şirketlerin eleman bulma konusundaki en büyük yardımcısı olan isbul.net, kaliteli hizmetinin yanı sıra ekonomik hizmet anlayışı ile de dikkat çekiyor...



Eleman arayan firmalar, nitelikli eleman bulmak için büyük çaba sarf ederken, firmaların istedikleri elemanı bulmaları, çoğu zaman mümkün olmuyor. Bu durum da, firmaları sürekli eleman arayışına ittiği gibi, iş planlarının aksamasına ve maliyetin artmasına neden oluyor. 2 yılı aşkın süredir hizmet veren ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen insan kaynakları sitelerinden biri haline gelen isbul.net, firmalara aradıkları elemanı bulmayı garanti ediyor. Ocak ayında başlatılan kampanya ile eleman ilanı veren fakat bulamayan firmalara ödedikleri ücret iade ediliyor. Bu şekilde firmaların eleman bulma konusunda yaşadığı sıkıntıya köklü bir çözüm getiren isbul.net, eleman bulmak için ödenen maliyetleri de önemli ölçüde azaltıyor.

 

Kolay kullanımı, firmaların aradığı elemanı bulma konusunda yeterliliği ve 7/24 müşteri temsilcisi desteği ile diğer iş bulma sitelerinden farklı bir yere sahip olan isbul.net; hizmet fiyatları ile de kısa sürede firmaların en sık tercih ettikleri insan kaynakları sitelerinden biri oldu. Eleman ilanı veren firmaların iki ay içerisinde aradıkları elemanı bulamadıklarını belirtmeleri üzerine isbul.net firmaya, ödediği ücreti iade ediyor. Başta inşaat, bilişim ve gıda sektörü olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren binlerce firma, aradığı elemanı isbul.net üzerinden kolaylıkla buluyor. İnsan Kaynakları Departmanı için de büyük kolaylıklar sunan websitesi, iş arayanların da kısa sürede iş bulmalarını ve iş ararken zorluk yaşamamalarını sağlıyor. Site üzerinden 7 gün 24 saat canlı destek almak mümkün olduğu gibi, üyelerin karşılaştığı zorluklara da anında cevap verilerek çözüm sağlanıyor. Büyüme hızını gittikçe arttıran isbul.net, gittikçe daha fazla eleman adayı ve firmaya ulaşarak müşteri portföyünü giderek arttırıyor. 




Geri Dön