28 / 03 / 2024

Fiyapı, İnönü Stadı 'nın inşaatına talip oldu!

Fiyapı, İnönü Stadı 'nın inşaatına talip oldu!

Anıtlar Kurulu tarafından yıkımına onay verilen   Fiyapı İnönü Stadı"nın yeniden yapımı için stadın isim hakkına da sahip olan Fiyapı   başvuruda bulunacak...



 Anıtlar Kurulu tarafından yıkımına onay verilen   Fiyapı İnönü Stadı"nın yeniden yapımı için stadın isim hakkına da sahip olan     Fiyapı   başvuruda bulunacak..

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan stadın isim hakkına sahip oldukları için yönetimle de vardıkları mutabakat sonucu Fiyapı"nın   stadın yapımında   önceliği olduğunu belitti .. Fikret İnan  20 şžubat"a kadar resmi teklifi Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetime sunacaklarını söyledi..

 Stadın isim hakkı için anlaşmanın   1+1 olarak   yapıldığını   stadın yıkılması   durumunda da anlaşmanın 1 yıl olarak planlandığını belirten   Fikret İnan,   statla ilgili proje çalışmalarına başladıklarını ifade etti..

Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ,hem konumu hem tarihi itibariyle İstanbul"un en güzel yerine inşaa edilecek stadın   yine bu dokuya uygun yapılması için gerekli hassasiyeti göstereceklerini ,Beşiktaş Kulübü ve   Beşiktaş camiasına yakışır bir stat inşa edeceklerini   söyledi..  

Fiyapı önümüzdeki günlerde yeni stadın   yapımı için resmi teklifini   Beşiktaş Kulübü yönetimine sunacak..


Geri Dön