19 / 03 / 2024

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.



Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep toplama döneminde çok yoğun ilgi gördü.

800 milyon TL'lik yatırım bedeliyle dikkat çeken Folkart Country Urla projesi,  İzmir  Urla’da hayata geçiriliyor. Merakla beklenen proje, “5 duyulu bir yaşam alanı” şeklinde nitelendiriliyor. Satışların başladığı Folkart Urla Bademler projesi, 202 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.  Yüzde 10'luk kısmında yapı inşa edilecek olan projede toplam 162 adet villa bulunuyor. 

Folkart Country Urla ya yoğun ilgi!

Hayat buna değer

Folkart Country Urla projesi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart’ı, ‘Hayat buna değer’ diyerek, 15 yıl önce kurduk. İzmir’in lüks konut ihtiyacına yepyeni bir boyut kazandırdık. Her projemizde daha iyisine, daha güzeline yöneldik. Folkart, yaşam alanları kalitesi, estetik yaklaşımları ve modern unsurları ile tercih nedeni oldu. Bu süreçte Türkiye’nin en güvenilir ve en çok bilinen markalarından biri olmayı başardık. Birçok ödüller aldık. Şimdi ise yine sizlere layık çok güzel bir projeyle karşınıza çıkıyoruz” dedi. Folkart Country Urla’nın kentin hemen yanında Urla Bademler’de hayata geçirileceğini dile getiren Mesut Sancak, projeyle ilgili olarak şunları söyledi: “İzmir merkezden 30 dakika uzaklıkta; güvenli, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşama açılan kapının anahtarı ile villanıza gireceksiniz. Yılın 12 ayı yaşayabileceğiniz bir proje olacak. Doğayla iç içe, gökyüzüyle baş başa bir yaşam merkezi oluşacak. 200 bin metrekarenin üzerindeki bir alanda sosyal tesisler dahil 36 bin metrekarelik alanda yapılaşma olacak. Yapıların zemine oturduğu alan ise yaklaşık 24 bin metrekare. Yollar hariç, 202 bin metrekarelik alanın sadece yüzde 10’unda yapılar bulunacak.” 

Folkart Country Urla ya yoğun ilgi!

Dört mevsim huzur sunuyor

Folkart Country Urla projesi, Egenin incisi İzmir’in en güzel ilçeleri arasında yer alan Urla’nın Bademler mevkiinde hayata geçiriliyor. Merakla beklenen Folkart Country projesi yeşille iç içe yaşanabilecek bir proje olarak tasarlandı.

4 mevsimin doyasıya yaşandığı İzmir Urla’da, Ege Bölgesi'nin dikkat çeken lezzetleri de tadılabiliyor.  Lokasyonuyla dikkat çeken Folkart Country Urla projesinin, batısında Çeşme, kuzeyinde Güzelbahçe, güneyinde ise Seferihisar yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon tek katlı, 3 oda 1 salon tek katlı, 3 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks-2, 4 oda 1 salon tek katlı, 4 oda 1 salon dubleks tipinde villalar ye alıyor. 

Ön talep sürecinde yoğun ilgi gören Folkart Country projesinde her bir villa için havuz seçeneği de isteğe bağlı şekilde sunuluyor.

Sosyal yaşam alanlarıyla göz dolduruyor

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Folkart Country Urla projesiyle açık havuz ve kapalı havuzla birlikte, spa-sauna, fitness, pilates, yoga salonları imkanları da bulunuyor. Merakla beklenen proje çocuk kulübü, tenis kortu, beach volley ayrıcalıklarıyla, eşsiz bir yaşam sunarken, yürüyüş yolları ve dikkat çeken bisiklet parkurlarıyla da göz dolduruyor.

Folkart Country Urla ya yoğun ilgi!

Lokasyonuyla dikkat çeken Folkart Country projesi, Urla Merkeze 8 kilometre, Güzelbahçe-Seferihisar Otoyol bağlantısına 9 kilometre, Denize 10 kilometre, Seferihisar Sığacık'a 14 kilometre, Narlıdere'ye 20 kilometre, Konak'a 37 kilometre, Bayraklı Yeni Kent Merkezi'ne 40 kilometre, Havalimanı'na 42 kilometre, Çeşme/Alaçatı'ya ise 50 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Konumuyla göz dolduran Folkart Country Urla, eğitim kurumlarına yakınlığı ile de ön plana çıktı. Proje, çevresinde bulunan Piri Reis Koleji, Bahçeşehir Koleji, Kent Koleji, Bilfen Koleji, TED İzmir Koleji eğitim kurumlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Web: https://folkart.com.tr/folkart-country-urla

Folkart Country Urla fiyat!


Geri Dön