29 / 03 / 2024

Folkart Life Bornova 250 milyon TL'ye mal olacak!

Folkart Life Bornova 250 milyon TL'ye mal olacak!

Folkart Yapı, Bornova'da hayata geçirdiği 830 konutluk yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sundu. 250 milyon TL'ye mal olacak proje 24 ayda teslim edilecek.



Proje alanında gerçekleştirilen toplantıda sadece iyi ev vaad etmediklerini, iyi komşular, huzurlu, güvenli bir yaşam alanı sunduklarını dile getiren Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "830 konuttan oluşan projemizin maliyeti 250 milyon TL. Toplam 100 bin metrekare inşaat alanı var. Ulaşılabilir lüks sloganı ile tanıttığımız projede fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. Stüdyo daireden 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Şu ana kadar konutların yüzde 50'si için satış opsiyonu aldık. Bizim tahminimiz proje tamamlandıktan sonra yatırımcıya yüzde 40-50 kazanç sağlayacağı yönünde. Folkart Towers'ta da böyle oldu" diye konuştu. Folkart Yapı'nın 2006 yılında kurulduğunu hatırlatan Sancak, "Şimdiye kadar Narlıdere ve Mavişehir'deki konut projeleri ile Bayraklı'daki ikiz kuleleri hayata geçirdik. Bir de Paşa Limam'nda 21 villalık bir butik projemiz oldu. Şimdiye kadar toplam 900 milyon TL'lik inşaat yatırımı yaptık. Önümüzdeki bir yü içinde ise bunların toplamından daha fazla, 1 milyar TL'lik yatırımı  İzmir  ve Çeşme'de hayata geçireceğiz" dedi. 



5 yıl içinde Türkiye'nin İzmir'den çıkan en büyük inşaat şirketi olmayı hedeflediklerini dile getiren Sancak, "Bu bir iddia değil. Süreçleri tamamlanmış bir plan. Bu doğrultuda Londra'da arsa arayışı içindeyiz. New York'ta da inşaat yapmak istiyoruz" diye konuştu. 



Dünya


Geri Dön