26 / 04 / 2024

Folkart Mavişehir’in banyolarını Ideal Standard süsleyecek!

Folkart Mavişehir’in banyolarını Ideal Standard süsleyecek!

Ideal Standard, İzmir’in gözde yaşam alanlarından Folkart Mavişehir’in banyolarını süsleyecek



Ideal Standard Türkiye Distribütörü ECE ile Folkart Mavişehir evlerini inşa eden Saya Grup arasında yapılan anlaşmaya göre, Folkart Mavişehir’de yer alan konutların tüm armatür ve seramik ürünleri Ideal Standard markalı olacak.

Ege’nin incisi İzmir’de yapılan Folkart Mavişehir gibi özel bir projede yer almanın Ideal Standard Türkiye için çok önemli olduğunu belirten Ideal Standard Türkiye Pazarlama Müdürü Yakup Fırat, dünyanın en önemli projelerinin ilk tercihi Ideal Standard’ın Türkiye’de de son iki yılda en çok tercih edilen markalardan biri haline geldiğini söyledi.

Folkart Mavişehir Projesi’nde Ideal Standard’ın tüm dünyada ilgi gören Melange, Active ve Cerasprint armatürlerinin kullanılacağını ifade eden Fırat, “Seramik ürünlerde ise Ideal Standard için ECE tarafından Türkiye’de üretilerek tüm dünyaya satılan Plain ve Arcade lavabo ve klozetlerin yanı sıra Simply U lavabolar kullanılacak” diye konuştu.

Ideal Standard ürünleri Türkiye’de Folkart Mavişehir, İstanbul Sapphire gibi önemli projelerin yanı sıra dünya genelinde aralarında Hilton, Sheraton, Intercontinental, Hyatt, Holiday Inn, Semizvezdny ve Dubai de bulunan Burj Al Arab otellerinin de yer aldığı yüzlerce otel ve konut projesinde kullanılıyor.

Ideal Standard Hakkında:
Dünyanın en yenilikçi banyo çözümlerine imza atan Ideal Standard, kişiselleştirilmiş konforu yansıtan yaşam alanları yaratmak hedefiyle hareket ediyor. Tüm ürünlerinde tasarım, fonksiyonellik ve inovasyonu buluşturma felsefesiyle hareket eden Ideal Standard, Ideal Standard International’in amiral gemisi olarak kabul ediliyor. Ideal Standard ürünlerinin Türkiye’deki pazarlama faaliyetleri ECE tarafından yürütülüyor.

Ideal Standard International Hakkında:
Merkezi Brüksel’de bulunan Ideal Standard International, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) ile Asya Pasifik bölgelerinde bağımsız olarak faaliyette bulunan özel bir şirkettir. Şirket, Incesa isimli bir ortak girişimi aracılığıyla Orta ve Güney Amerika’da da faaliyet göstermektedir. Banyo çözümlerine odaklanan Ideal Standard International şirketler, konutlar, ticari ve kurumsal binalar için banyo donanımı, armatürleri ve duş kabinleri üretip satıyor. Şirket 17 bin 300 çalışanı ile 30 ülkede faaliyet gösteriyor. Banyo çözümleri konusunda dünyanın lider firması olan Ideal Standard International’in Türkiye operasyonları, vitrifiye sektörünün inovatif şirketi ECE tarafından yönetiliyor.


Geri Dön