19 / 04 / 2024

Foresta Sarıyer'de 425 bin TL'ye!

Foresta Sarıyer'de 425 bin TL'ye!

Foresta Sarıyer, Metropol İstanbul'un içerisinde havuzu, spor sahaları, çocuk oyun parkı ile sağlıklı bir yaşam adına hayal edeceğiniz tüm olanaklara sahip bir yaşam hazırlıyor



5 bloktan oluşan Foresta Sarıyer'de 1+1,2 + 1,3 + 1 çatı ve bahçe katlarından oluşan 219 daire bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri 60-144 metrekare arasında değişirken, fiyatlar 195 bin TL ile 425 bin TL arasında belirlendi.

Yatırımcıların ilgisini çekiyor

İstanbul çayır Başı tünelinin açılmasıyla Maslak'ın arka bahçesi olarak anılacak olan Foresta Sarıyer; Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne ve şehir merkezine yakınlığı, deniz otobüsü ve şehir hatları iskelesine 5 dakikalık mesafe oluşuyla, konut almak isteyenlere evinizi uzaklarda aramayın dedirtiyor. Projenin Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne yakın oluşu, özellikle yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Yüzde 20'si satıldı

Temmuz 2011 'de temeli atılması planlanan projenin satışları Mayıs ayı içerisinde başladı. Foresta Sarıyer evlerinin yüzde 20'si şimdiden satıldı. Projede yer alan sosyal olanaklar arasında açık yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanı mevcut. Orta ve üstü gelir grubuna yönelik olarak planlanan projenin yatırım bedeli 30 milyon TL olarak açıklandı.
Emlak Pazarı


Geri Dön